Håndbold

Podcast: Nostalgitrip om Danmarks fire historiske guldmedaljer

I TV 2 SPORTs håndboldpodcast ser vi i påskedagene nærmere på Danmarks fire historiske guldmedaljer.

TV 2 SPORTS mangeårige håndboldkommentatorer, Thomas Kristensen og Bent Nyegaard, er draget i det nostalgiske hjørne. I løbet af den kommende påskeuge vil de tale sig igennem de fire historiske guldmedaljer, som det danske herrelandshold i håndbold har vundet siden 2008.

De var der selv, de har set det hele, og nu kigger de tilbage. I denne første nostalgi-podcast er det EM-guldet fra 2008, der tages under kærlig behandling. Med i denne podcast er også manden bag den første guldmedalje til dansk herrehåndbold: Ulrik Wilbek.

  • Medvirkende: Thomas Kristensen, Bent Nyegaard og Ulrik Wilbek

Der kommer flere podcasts i løbet af denne uge. Hold øje på denne side.