Håndbold

Fans overrasker stjerne med storslået afsked foran hans hjem

Efter syv succesfulde år i polsk håndbold blev Julen Aginagalde sendt hjem til Spanien med romerlys og sang, da fans troppede op foran hans lejlighed.

Corona-pandemien satte en stopper for et traditionelt farvel, men der skal mere til at holde de polske fans fra at sige ordentligt farvel og tak.

En gruppe Vive Kielce-fans trodsede corona-pandemien og mødte op foran Julen Aginagaldes lejlighed for at hylde deres helt og give ham det farvel, han fortjente efter syv sæsoner hos det polske storhold.

Mænd og kvinder i alle aldre fik sat godt fut under det stille polske lejlighedskompleks.

Med udsigt til gul og blå røg, romerlys, flag og pomponer kunne Aginagalde, der som en konge af byen tronede på sin altan, nyde den sidste hyldest fra de inkarnerede fans.

Se den flotte hyldest i videoen herunder.

Tilbage til Spanien med kufferten fuld af guld

Den store hyldest fra de polske fans er forståelig, når man ser tilbage på, hvad den spanske stregspiller har opnået med Vive Kielce.

Siden han kom til klubben, har de vundet ligaen og pokalturneringen samtlige år. Derudover vandt de Champions League i 2016.

Julen Aginagalde

  • Født: 8. december 1982 i Irun, Spanien
  • Højde: 195 cm
  • Vægt: 116 kg
  • Position: Stregspiller

Med det spanske landshold har han vundet VM-guld i 2013 og EM-guld i 2018 og 2020.

Aginagalde startede sin karriere i den lokale klub Bidasoa Irun, hvor han spillede fra 1999-2006. Siden da har den stået på yderligere to stop i Spanien, sidst Atlético Madrid, inden turen gik til Polen, hvor den stod på syv års dominans.

Nu vender den 37-årige stregspiller tilbage til den klub , hvor det hele startede, Bidasoa Irun.

Efter hyldesten fra de polske fans havde Julen Aginagalde også en besked til dem.

- Altid i mit gule og blå hjerte. Mange tak for alt, I er de bedste. Jeg vil aldrig glemme denne afsked, skrev Aginagalde efterfølgende på Twitter.