Nora Mørk har gennemgået ti knæoperationer: - Smertefuldt at tænke på

Nora Mørk har misset fem mesterskaber og slutrunder på grund af skader. Hun fortæller, at det piner hende, at hun er gået glip af så meget.

I slutningen af februar kunne den norske håndboldstjerne Nora Mørk fortælle, at hun havde rundet et trist hjørne.

Hun havde nemlig været igennem sin tiende knæoperation, som hun holdt hemmelig.

De mange operationer og rehabiliteringstid bliver taget fra den tid, hun skulle have brugt på håndboldbanen, og det betyder, at hun har misset mange kampe.

- Jeg føler, at jeg har meget, der skal indhentes. Jeg har misset fem mesterskaber, hvor jeg har været skadet. Det er bittert og smertefuldt at tænke på. Jeg ville have gjort hvad som helst for at være skadesfri hele tiden. Men jeg er også glad for, at jeg har oplevet det, siger Nora Mørk til NTB ifølge Aftenposten.

Selvom hun kun er 29 år, har hun dog også nået meget i sin håndboldkarriere, da hun har tre EM-guldmedaljer, en VM-guldmedalje, en VM-sølvmedalje og en OL-bronzemedalje i trofæskabet.

Jeg føler mig faktisk bedre nu i mine knæ, end jeg har gjort i lang tid

Nora Mørk

'Jeg er ikke færdig på en håndboldbane'

Men alligevel har hun misset meget på grund af sine skader. Havde Mørk ikke været skadet, havde hun været med og vundet OL-guld i London i 2012 samt VM-guld i Brasilien i 2011.

- Jeg er meget træt af at være skadet, og jeg føler, at jeg har haft en masse uheld. Havde nogen sagt, at 'du får tre gode år, og så bliver du skadet igen,' ville jeg have taget de tre år. Jeg er ikke færdig på en håndboldbane, det er jeg ikke.

I august 2019 blev bagspilleren skadet i en kamp for sin rumænske klub, CSM Bucuresti. Hun måtte bæres fra banen i smerte og efterfølgende gennemgå en korsbåndsoperation.

Men efter et halvt år med genoptræning og kontrol var den så igen gal med knæet. Det krævede endnu et indgreb for tre måneder siden, hvor menisken blev justeret.

Nu fortæller Nora Mørk, at hun er ved godt mod igen.

- Jeg føler mig faktisk bedre nu i mine knæ, end jeg har gjort i lang tid. Når alt kommer til alt, har jeg altid spillet med en masse smerter.