Håndbold

Kasper Søndergaard bliver assistenttræner i Skjern

Den tidligere danske landsholdsspiller bliver assistenttræner for Claus Hansen i Skjern, hvor han tiltræder i den nye sæson.

Kasper Søndergaard fik ikke den afslutning på sin karriere, han havde drømt om, da håndboldligaen blev afbrudt før tid grundet coronavirussen.

Denne sæson blev hans sidste som aktiv spiller. Han siger dog ikke helt farvel til sporten.

Skjern Håndbold har nemlig offentliggjort på et pressemøde, at Kasper Søndergaard er ny assistenttræner i klubben.

- Jeg brænder for at komme i gang. Det bliver en helt ny verden og et nyt kapitel for mig, som jeg er enormt spændt på at tage hul på. Jeg håber og tror på, at jeg kan bidrage med ting gennem min erfaring og karriere, der kan supplere Claus Hansen på bedste vis i træning og kamp, siger Kasper Søndergaard.

I Skjern kommer han til at stå på sidelinjen ved siden af cheftræner Claus Hansen. Den konstellation glæder bestyrelsesformand Carsten Thygesen sig til at se i aktion.

- Kasper Søndergaard er indbegrebet af Skjern Håndbold. Med sin ambitiøse og professionelle tilgang til sporten har han været en usædvanlig vigtig faktor for os i de sidste ni år på banen. Søndergaard har bidraget med en udpræget vinderkultur, og har international erfaring fra øverste hylde, som vi ser frem til med stor spænding, skal folde sig ud på bænken, siger Carsten Thygesen.

Skjern var på femtepladsen, da ligaen blev afblæst 7. april. Siden er Dansk Håndbold Forbunds beslutning om dette dog erklæret ugyldig, og derfor skal DHF’s repræsentantskab bestemme, hvordan ligaen skal afgøres.

Kasper Søndergaard kom til Skjern inden 2011/2012-sæsonen efter fire år i KIF Kolding. Inden spillede han fra 2003 til 2006 i Århus GF.