Håndbold

SønderjyskE-træner stopper efter næste sæson

Klubben tvivler ikke på, at Kasper Christensen nok skal arbejde optimalt i næste sæson, selvom han ved, det bliver den sidste i SønderjyskE.

Mere end et år inden sit kontraktudløb har Kasper Christensen nu meddelt SønderjyskE, at han stopper som træner for klubbens herrehåndboldhold, når hans kontrakt udløber i sommeren 2021.

Hos SønderjyskE frygter man ikke, at cheftræneren leverer en umotiveret indsats, selvom fremtiden ligger andetsteds.

- Nu har vi fornøjelsen af ham i én sæson mere, og med hans indlevelse i håndbold og høje moral er jeg helt tryg ved, at han vil arbejde optimalt for SønderjyskE Herrehåndbold og levere et flot resultat i hans sidste sæson i klubben, siger SønderjyskEs sportsdirektør, Simon Hajdu Lindhardt, til klubbens hjemmeside.

Kasper Christensen selv er også taknemmelig for den tid, han har haft i klubben.

- Nogle gange skal man afslutte et kapitel, mens historien fortsat er god. Jeg er utrolig glad og stolt over min tid i SønderjyskE.

- Jeg vil gøre mit ypperste for, at vi får en god sæson i 2020/21, og jeg er meget motiveret for at aflevere et spændende og stærkt SønderjyskE-projekt til den næste træner i SønderjyskE, siger Kasper Christensen.

Skifter til damehåndbold

Udmeldingen fra SønderjyskE kommer blot to dage efter, TV 2 SPORT kunne fortælle, at Kasper Christensen overtager Herning-Ikasts damehold, når hans kontrakt udløber.

Han bekræfter ikke selv skiftet, men understreger, at han glæder sig til det næste skridt i trænerkarrieren.

- Jeg tror på, at jeg har brug for et næste step i min karriere, og da jeg har fået en spændende mulighed et andet sted, vurderer jeg, at tiden er moden til nye opgaver fra sommeren 2021, siger Kasper Christensen.

Kasper Christensen har været i SønderjyskE siden 2015, hvor han var assistenttræner, inden han i 2017 overtog jobbet som cheftræner.