Østergaard har brugt coronapausen på at sætte fut under usædvanlig hobby

Trine Østergaard har for alvor fået sparket gang i sin hobby ved siden af hånbolden, hvor hun anbefaler film og serier.

Den længste pause i karrieren.

Det har coronapausen været for mange af de kvindelige landsholdsspillere, der i disse dage er samlet i Vejen.

En af dem er Trine Østergaard. Hun har brugt pausen på styrketræning, løbeture i den lokale skov og på at kede sig.

Men selvom hun mener, det har været meget sundt at kede sig lidt, har hun alligevel haft rigeligt at beskæftige sig med ved siden af den lidt mindre krævende træning end normalt.

Hun har fået sat fut under i sin hjemmeside, hvor hun anbefaler film og serier til folk, som har svært ved at finde ud af, hvad de gerne vil se.

- Det er egentlig noget, der har været i gang længe, men jeg har sådan for alvor fået det i gang her i coronapausen, fordi man lige pludselig har tid til en masse andet, siger Trine Østergaard til TV 2 SPORT før første træningspas i Vejen.

Og vi er altså ikke ude i et domæne med diverse "Lav din egen hjemmeside"-reklamer. Trine Østergaard er gået stort: filmogserier.com. Simpel beskrivelse med en international klang.

Filmanmeldelse i øjenhøjde

Højrefløjen, der til sommer skifter til tyske Bietigheim, har primært startet hjemmesiden, fordi det er et emne, hun synes, er sjovt og spændende.

- Jeg har selv set utrolig mange ting. Og så synes jeg tit, der har manglet en side, som er lidt mere i øjenhøjde med folk. Hvor det ikke er journalister, der anbefaler eller vurderer film og serier, men bare mig, som måske er lidt mere i øjenhøjde med folk, siger Trine Østergaard.

På hjemmesiden kan man finde diverse lister og inspiration til sin kommende weekend på sofaen. Blandt andet 'Serier til din coronakarantæne', 'Bedste kærlighedsfilm' - 'Top-10' og 'Sjoveste serier - Top 20'.

Hun tager ikke nogen fancy anmelderkasket på og drager ikke paralleller fra store film til det moderne samfund. Hun anbefaler dem, hun bedst kan lide, og fortæller folk, hvor de kan finde dem.

Anbefalingen, 'alle nok har set'

Trine Østergaard er også faldet for en af de mest populære serier - især blandt sportfans - dette forår. Og det er også hendes anbefaling lige nu til folk, der er på bar bund foran skærmen.

- Jamen alle har nok set den, men ’The Last Dance’, siger Trine Østergaard.

I 'The Last Dance' kommer man tæt på Chicago Bulls-holdet og Michael Jordan, der dominerede NBA i 1990'erne.

- Jeg synes, den var sindssygt god. Bare alle de her små klip der var fra kampene dengang, og så var det sindssygt fedt at se, hvor store atleter de faktisk var.

- Og så var det lidt sjovt at komme om bag kulisserne og se, hvordan det egentlig var på holdet. Jeg tror måske ikke, den fortæller hele sandheden, men jeg synes, den er rigtig god, siger Trine Østergaard.

Uden at spoile Trine Østergaards serieforslag, så får man i serien en smagsprøve på en vindermentalitet - som til tider virker intimiderende overfor holdkammerater - som det nok er de færreste udover Michael Jordan, der besidder. Og Trine Østergaard kan heller ikke umiddelbart se den ikoniske basketballspiller i nogen på holdet.

- Jeg tror ikke, vi har en Michael Jordan på det her hold, det er nok ikke helt det samme. Jeg synes, han var lidt speciel, griner Trine Østergaard.

Medmindre Trine Østergaard har seriøs ild i fingerene, bliver det nok ikke til mange anbefalinger af film og serier de næste par uger. Umiddelbart efter landsholdssamlingen flytter hun fra Odense til Tyskland, hvor hendes første internationale eventyr venter.