Håndbold

Her er årets trænere i dame- og herreligaen

Jesper Jensen fra Team Esbjerg og Stefan Madsen fra Aalborg Håndbold er kåret som 'årets trænere' i henholdsvis dame- og herreligaen.

De er begge blevet kåret som mester med henholdsvis Team Esbjerg og Aalborg Håndbold.

Men nu har Jesper Jensen og Stefan Madsen også fået en mere personlig pris. De er nemlig begge blevet kåret til 'årets trænere'.

Team Esbjergs Jesper Jensen vandt afstemningen med 34,8 procent af stemmerne og løber dermed for tredje år i træk af med prisen.

Stefan Madsen vandt afstemningen mere suverænt hos herretrænerne, da han fik hele 68,2 procent af stemmerne. Dermed vinder han titlen for andet år i træk.

Det er trænerne i håndboldligaen, 1. division, sportschefen i Dansk Håndbold Forbund og landstrænerne på henholdsvis dame- og herresiden, der har deltaget i afstemningen.

Der vil dog ikke været en officiel overrækkelse i år, da der på grund af coronakrisen ikke er en lejlighed til det.

Sæsonen afblæst før tid

Det var også coronapandemien, der fik ligaerne afblæst før tid.

Tre klubber - EH Aalborg, Nordsjælland Håndbold og 1. divisionsklubben Odder Håndbold - blev dømt til nedrykning, men dette er de ikke tilfredsemed. De har siden appelleret afgørelsen til Håndboldens Appelinstand og Danmarks Idrætsforbund, hvor den lige nu behandles hos sidstnævnte.

Det var i første omgang Udvalget for Professionel Håndbold under DHF, der besluttede at fastfryse stillingen og kåre mestre, nedrykkere og oprykkere.

De nedrykningsdømte klubber valgte at anke beslutningen til Håndboldens Appelinstans, som kastede bolden videre til DHF's repræsentantskab, hvor den altså blev stadfæstet.