Håndbold

Nora Mørk forlader topklub før tid af familiære årsager

Nora Mørk har været slemt forfulgt af skader igennem sin håndboldkarriere (Arkivfoto). Patrik Stollarz / Scanpix Denmark

Efter et forfærdeligt år plaget af skader vender Nora Mørk hjem til Norge.

Det bliver kun til et år i CSM Bucuresti-trøjen for Nora Mørk.

Den norske stjerne forlader den rumænske klub et år før tid af personlige årsager.

Det oplyser hun i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

- På grund af seriøse helbredsproblemer i min familie har jeg besluttet at flytte til Norge i den nærmeste fremtid. Dermed kan jeg være tæt på mine nærmeste i denne svære periode.

- Både min træner og staben hos CSM Bucuresti har vist stor empati for vores situation. Jeg er dybt taknemmelig for den forståelse, de har vist, og for måden de har tacklet denne prekære situation.

- Min drøm er at vinde titler med CSM Bucuresti, men lige nu vægter menneskelige problemer højere. Jeg ønsker held og lykke til alle på holdet, siger Mørk.

Nåede stort set ikke at spille

Nora Mørk kom til holdet i 2019 fra den ungarske klub Györ. Opholdet hos Bucuresti har dog været lige til skraldespanden.

Ganske vist var hun med til at vinde den rumænske Super Cup i begyndelsen af sæsonen. Men i samme kamp blev hun alvorligt skadet.

I april skulle hun have gjort comeback, hvis det ikke havde været for coronvirussen. Den betød, at den rumænske liga blev afblæst uden en vinder.

Dermed nåede hun ikke at komme mere i aktion for klubben.

CSM Bucuresti råder blandt andet over den rumænske stjerne Christina Neagu.

Flere norske medier har sat 29-årige Mørk i forbindelse med den norske klub Vipers Kristiansand, som allerede råder over 10 norske landsholdsspillere.