Håndbold

Landsholdsspiller skifter til Frankrig

Fløjspilleren Fie Woller stopper i tyske Bietigheim og skal i stedet spille for franske Bourg-de-Péage.

Den mangeårige landsholdsspiller Fie Woller er klar til et nyt udlandseventyr, efter hun for en måned siden meddelte sin afsked med Bundesliga-klubben Bietigheim efter tre og et halvt år.

Franske Bourg-de-Péage, der i den afbrudte sæson lå på niendepladsen i Division 1, bliver ny arbejdsgiver for Woller.

- Jeg er mere end motiveret efter sådan en lang pause uden håndbold, og jeg kan ikke vente med at møde mine nye holdkammerater og alle fansene. Sammen kan vi nå vores mål, og jeg er sikker på, at kan nå store ting, siger Fie Woller til klubbens hjemmeside.

Fløjspilleren har 63 kampe på cv'et for det danske landshold, og hun er et af flere prominente nye navne, som den franske klub har præsenteret.

Der er blandt andre tale om rutinerede kræfter som 37-årige Marta Mangue, der har vundet flere mesterskabsmedaljer med Spanien, og den brasilianske verdensmester fra 2013 Alexandra do Nascimento, der er 38 år.

- Fie har været en stor del af de gode sæsoner i Bietigheim med 40 europæiske kampe på cv'et. Hun virker også til at være en fremragende holdkammerat med fantastisk holdånd, og det er fundamentalt for os, siger klubbens træner, Camille Comte.

- Jeg tror, hun vil trække alle op. Jeg er meget tilfreds med hendes ankomst.

Bourg-de-Péage har spillet i den bedste franske række siden 2017, hvor den bedste placering var niendepladsen i den nu aflyste sæson.