Håndbold

Team Esbjerg frygter alvorlig Polman-skade

Team Esbjerg-stjernen Estavana Polman kan være tabt for vestjyderne i en længere periode efter en uheldig aktion til torsdagens træning.

En fælles træning med Odense Håndbold gav pludselige panderynker i Team Esbjerg-lejren.

Til torsdagens træning udgik deres stjernespiller Estavana Polman med en knæskade.

Den vestjyske mesterklub oplyser, at de i øjeblikket er i gang med at undersøge skadens omfang, og at de fredag sendte hollænderen til scanning.

- Vi håber på det bedste og frygter det værste, siger Jesper Jensen, der ikke vil gisne om skadens omfang, til TV 2 SPORT.

- Men det er klart, at når vi sender hende til scanning, er det, fordi vi har en mistanke om, at det er mere end bare et slag.

Polman afventer svar fra scanning

Estavana Polman er én af den danske håndboldligas største profiler.

Hun har spillet i Team Esbjerg siden 2013 og forlængede i november sidste år sin kontrakt med de danske mestre til sommeren 2021 trods tilbud fra udlandet.

Derfor krydser klubben nu fingre for, at skaden ikke holder hende ude alt for længe.

- Vi har set så mange gange før, at vi troede, det var rigtig slemt, og så var det ingenting, og at vi troede, det ikke var slemt, men at det så var det. Så vi vil ikke spekulere i det ene eller andet, før vi ved noget om svaret fra scanningen, siger Jesper Jensen.

Polman skadet, da hun fintede

Skaden opstod, da Estavana Polman gjorde noget, hun har gjort 1000 gange før.

- Jeg lavede min sædvanlige finte, og så gik det desværre galt. Så vidt jeg husker, var der ikke kontakt med en modspiller, men jeg kunne straks mærke noget gøre ondt inde i knæet, forklarer Estavana Polman, som frygter en korsbåndsskade, til JydskeVestkysten.

Hollænderen blev i december sidste år verdensmester med Holland.