Håndbold

Fløj forlader KIF af personlige årsager

Fredrik Gustavsson er færdig i KIF Kolding. KIF Kolding

Han forlængede sin kontrakt i februar, men nu har Fredrik Gustavsson ombestemt sig.

Det var meningen, at svenske Fredrik Gustavsson skulle have spillet den kommende sæson for KIF Kolding i den bedste danske håndboldrække.

De planer er dog smidt i skraldespanden.

Den 25-årige venstrefløj forlader nemlig klubben med øjeblikkelig virkning af personlige årsager. Det skriver traditionsklubben i en pressemeddelelse.

- Som følge af coronakrisen har jeg været hjemme i Sverige i fire måneder, og jeg kan mærke, at jeg har trivedes bedst derhjemme. Derfor synes jeg også, det er mest fair over for klubben og holdkammeraterne, at jeg har bedt om at få min kontrakt ophævet, siger Gustavsson.

Forlængede i februar

Fløjspilleren har været en del af klubben sidste sommeren 2019, og tilbage i februar i år forlængede Fredrik Gustavsson ellers sin kontrakt med klubben til sommeren 2021.

- Jeg har været glad for min tid i klubben og på holdet, men jeg har også mærket efter og erkendt, at jeg savner familie og venner hjemme i Sverige. Det er grunden til, at jeg ønsker at vende hjem, siger han.

Gustavsson var i den forgangne sæson straffekastsskytte for KIF og scorede i alt 58 mål.

Disse mål kommer klubben, der har været i store økonomiske problemer, til at mangle i den kommende sæson.

- I vores situation med en i forvejen smal trup er det dog en svækkelse af holdet. Men både jeg og bestyrelsen arbejder på at skaffe forstærkninger til holdet, siger cheftræner Andreas Toudahl.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvad den 25-årige tidligere KIF-fløj har planer om at lave fremover.