Håndbold

Fie Woller missede kontrakt med CL-klub: - Det bedste, der kunne ske

Corona-pausen var held i uheld for Fie Woller, der skiftede Tyskland og Bietigheim ud med Frankrig og Bourg de Péage.

Efter tre og et halvt år hos de tyske mestre fra SG BBM Bietigheim meddelte Fie Woller tilbage i maj, at det var slut.

Samtidig lukkede coronapandemien verden ned, bedst som hun var i kontakt med en unavngiven klub, der skulle spille Champions League-klub, om fremtiden.

Det lyder umiddelbart ikke som noget, der går hånd i hånd for en kontraktløs håndboldspiller. Men faktisk var det noget af det bedste, der kunne ske for den 27-årige dansker.

For det gav hende ekstra tid til at tænke over fremtiden.

- Jeg er glad for, jeg ikke endte der, hvor jeg formentlig ville være, hvis corona ikke var kommet, siger Fie Woller til TV 2 SPORT og uddyber:

- Jeg følte bare indeni, at det ikke var det rigtige - også i forhold til min private situation, hvor jeg har en kæreste i Tyskland. Jeg følte bare, det (Champions League-klubben, red.) var for langt væk.

Nervøsiteten nåede at melde sig

Med fravalget af Champions League-klubben, var hun igen på bar bund i forhold til, hvor karrieren skulle fortsætte.

- Jeg følte mig egentlig meget rolig omkring det og tænkte, at det nok skulle gå, og jeg finder en klub. Men så kom vi hen i juni måned, hvor jeg tænkte, at nu ville jeg da gerne have noget på plads.

25. juni kom der så endelig en afklaring, da hun skrev under med klubben Bourg de Péage, der spiller i den franske liga.

Efter knap tre måneder i klubben er hun blevet førstevalg på venstrefløjen, hvor hun har fået en rigtig god start.

Comeback til landsholdet

Det gode spil er heller ikke gået landtræner Jesper Jensens næse forbi. Derfor er Fie Woller for første gang siden april 2019 tilbage på det danske landshold.

Og det er uden de skulderproblemer, der drillede hende, sidst hun trak den rød-hvide-trøje over hovedet.

- Jeg kan træne håndbold to gange om dagen, hvilket jeg absolut ikke kunne før. Det er den bedste beslutning, jeg har taget at blive opereret i skulderen. Nu føler jeg endelig, jeg har en god skulder.

Fie Woller og resten af det danske landshold skal i aktion til Golden League, der spilles fra 1. till 4. oktober. Kampene sendes på TV 2 og TV 2 SPORT.