Håndbold

Herning-Ikasts barselsvikar er selv blevet gravid

Stregspilleren Camilla Fangel er blevet gravid og stopper i Herning-Ikast efter syv kampe.

Camilla Fangel gjorde i denne sæson comeback i den danske liga efter et års fravær, men lykkelige omstændigheder har gjort det til en kort fornøjelse.

Stregspilleren - som Herning-Ikast Håndbold hentede ind som erstatning for en gravid Sarah Iversen - er nemlig selv blevet gravid og stopper dermed i klubben igen med det samme.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg er gravid, og at det er disse omstændigheder, der gør, at jeg må stoppe. På den anden side er jeg også ærgerlig over, at jeg ikke kan gøre sæsonen færdig, for jeg har virkelig nydt at være i klubben, siger Camilla Fangel på klubbens hjemmeside.

28-årige Fangel bekendtgjorde i januar 2019, at hun var i gang med sin sidste sæson, men efter sit nylige comeback afviser hun ikke, at endnu et comeback kan komme på tale efter graviditeten.

- Jeg har før sagt, at nu var det slut, så jeg holder lige igen med den udmelding, men det er klart at med både job og familie, bliver det ikke lettere at finde tid til tophåndbold - men jeg lukker den ikke endnu, siger hun.

'Har spillet med åbne kort'

Selvom Herning-Ikast altså alligevel må spille sæsonen med en stregspiller færre end ønsket, vidste klubben godt, at det kunne ske trods tilgangen af Fangel.

- Vi er glade på Camilla Fangels vegne over, at hun er i lykkelige omstændigheder. Det er vigtigt for mig at understrege, at Fangel har spillet med helt åbne kort, da vi lavede aftalen med hende om at være barselafløser for Sarah Iversen, siger klubdirektør Daniel Grønhøj.

- Fangel har udfyldt rollen i de første syv kampe i år til perfektion, og hun kan sige, hun aldrig har prøvet andet end af vinde med under 11 mål i Herning-Ikast Håndbold. Det er en flot statistik.

Resten af sæsonen skal de to nordmænd Vilde Johansen og ny-indkøbet Mie Sophie Sando udfylde rollen på midtjydernes stregposition.

I ligaen har Herning-Ikast vundet sæsonen første fire kampe.