Håndbold

Viborg har fundet vikar efter Susanne Munk Wilbeks hjerneoperation

Jeppe Bach Knudsen vil det næste stykke tid vikariere som assistenttræner, indtil Susanne Wilbek er på benene igen efter sin blødning udenpå hjernen.

Viborg HK må fortsat undvære den 52-årige målmandslegende og OL-guldvinder fra 1996, Susanne Munk Wilbek.

Hun blev tirsdag morgen ramt af en blødning i hovedet, og torsdag kom det frem, at den nuværende assistenttræner i Viborg HK var blevet opereret for en tumor i hjernen.

Viborg HK har nu fundet en vikar, der er hentet ind som assistent for ligadamerne. Jeppe Bach Knudsen vil det næste stykke tid vikariere på posten, indtil Susanne Wilbek er på benene igen.

- Det kom som et stort chok for os alle, da vi fik beskeden om Susannes indlæggelse, og vi er bare glade for, at hun har fået hurtig hjælp, så hun forhåbentligt snart er tilbage igen. Det er klart, at Susanne skal have al den tid, der er nødvendig for at komme tilbage, og vi har derfor lavet en aftale med Jeppe Bach Knudsen, der i mellemtiden tager over som assistenttræner, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK, i en pressemeddelelse.

Ny assistent kender truppen

Jeppe Bach Knudsen er uddannet master coach og har erfaring fra blandt andet Randers HH og Viborg HK, hvor han i sæsonen 2019/20 var tilknyttet ligaholdet som analytiker.

- Det er jo ikke en rar årsag, der gør, at jeg nu tilknyttes holdet, men jeg er glad for at kunne hjælpe, fortæller Jeppe Bach Knudsen.

- Jeg kender truppen og har tidligere arbejdet sammen med dem omkring teknisk træning, så det er relativt nemt at træde ind. Det handler bare om at fortsætte det fantastiske arbejde, som Jakob (Vestergaard, cheftræner, red.) og Susanne er i gang med.

Længden på vikariatet kender Viborg HK endnu ikke, men cheftræner Jakob Vestergaard ser tilgangen af Jeppe Bach Knudsen som en god løsning i en svær situation.

- Det er en rigtig fin løsning for os, at Jeppe kan træde til i Susannes fravær. Hun skal have tid og ro til at komme sig og komme godt retur, og vi sender al den gode energi vi kan i hendes retning. Jeppe er en dygtig træner, der kender spillerne og ved, hvordan vi arbejder, så det var helt naturligt at spørge ham først. Heldigvis ville han gerne give en hjælpende hånd, fortæller Jakob Vestergaard.

Jeppe Bach Knudsen har tidligere været tilknyttet holdet og kender arbejdsgangen i Viborg HK. Han er med på bænken allerede torsdag aften, når Viborg møder Herning-Ikast i Bambusa Kvindeligaen.

Den kamp kan du se fra klokken 19.30 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.