Håndbold

GOG-spiller fik revet trøjen i stykker - blev fanget af krog

Mathias Gidsel blev forhindret i at lave et tilbageløb mod TTH Holstebro, men det var ikke en modspiller, der stoppede ham.

TTH Holstebro fik GOG-spilleren Mathias Gidsel på krogen - bogstaveligt talt.

For i midten af anden halvleg i kampen mod TTH fredag aften brød højrebacken igennem modstandernes forsvar og sendte bolden i kassen. Han gled ud over baglinjen på ryggen, men da han forsøgte at rejse sig igen, kunne han ikke. Gidsel var blevet fanget af en krog i halgulvet, der forhindrede, at han kunne løbe tilbage.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. De har en eller anden krog dernede, som min trøje satte sig fast i. Jeg kunne ikke rigtig komme fri. Jeg ved ikke, om jeg ikke er stærk nok, sagde Gidsel til TV 2 SPORT.

- TTH var så søde lige at tage en timeout, og så var der en af deres flinke fysioterapeuter, der hjalp mig, så jeg kunne komme ned og høre på, hvad Nicolej Krickau (GOG-træner, red) sagde.

Krogen i halgulvet bliver brugt til at holde nettet bag målet på plads, men fredag aften var det Gidsel, der blev taget som gidsel af krogen.

Har du prøvet det før?

- Nej, aldrig. Og jeg har ødelagt min trøje, og det tror jeg ikke, at Kasper Jørgensen (GOG-direktør, red.) bliver tilfreds med det, siger GOG-spilleren.

Du kan se hele episoden i videoen over artiklen.

"Alle ser lidt trætte ud"

GOG vandt opgøret med 35-31 og fortsatte dermed sin ubesejrede stime i herrernes håndboldliga.

Fynboerne var foran med fem i første halvleg, men smed føringen i anden halvleg for så at sætte tingene på plads mod slutningen.

Fredagens kamp mellem TTH Holstebro og GOG bølgede frem og tilbage, indtil fynboerne tog teten til sidst. Video: TV 2 SPORT

Mathias Gidsel er tilfreds med resultat, men han fortæller, at de måtte spare på kræfterne.

- Jeg synes, at vi spiller kløgtigt og klogt. Vi spiller i det tempo, vi kan holde til i de her tider, hvor alle ser lidt trætte ud. Det lignede også, at TTH var lidt bange for at få udvisninger, som de fik i pokalfinalen. Så kunne vi lidt nemmere få de indspil, som Morten Olsen især er rigtig dygtig til, siger Gidsel.

Mathias Gidsel og GOG-spillerne skal i aktion igen mandag, hvor de møder KIF Kolding på hjemmebane.