Håndbold

Dansk landsholdsmålmand skifter til Flensburg-Handewitt

Den danske landsholdsmålmand Kevin Møller har fået en treårig kontrakt i Flensburg-Handewitt.

- Min historie slutter ikke her, jeg har stadig noget at bevise for klubben.

Sådan sagde Kevin Møller, da han forlod Flensburg-Handewitt i 2018. Fra næste sæson får den 31-årige målmand nu lov til at bevise det, han lovede for tre år siden.

Kevin Møller forlader nemlig FC Barcelona og vender tilbage til klubben, han spillede i fra 2014 til 2018. Det skriver den tyske klub på sin hjemmeside.

- Jeg er meget glad for at være tilbage. Når jeg ser holdet spillet i øjeblikket, er jeg overbevist om, at vi kan opnå meget sammen. Jeg er meget glad for at arbejde med Benjamin Buric (Flensburgs anden målmand, red.) og hele teamet. Jeg har fulgt klubben og er meget motiveret, siger danskeren.

Han har fået en kontrakt, der gælder til 2024.

Den danske målmand har af flere omgange været inde omkring det danske landshold og var blandt andet reserve ved EM-slutrunden i januar.

Han ved, hvordan det er at vinde titler, og jeg håber, at han tager denne sult med til holdet

Maik Machulla, Flensburg-cheftræner

"Har udviklet sig enormt i Barcelona"

Med Kevin Møllers skifte til den tyske storklub erstatter han samtidig norske Torbjørn Bergerud, der har kontraktudløb i sommeren 2021.

Nordmanden får nemlig ikke forlænget sin kontrakt, da parterne er blevet enige om, at de begge vil prøve noget nyt. Bergerud ved dog ikke, hvad hans fremtid bringer.

Cheftræner Maik Machulla takker dog målmanden for hans tid i klubben og byder samtidig Møller velkommen tilbage.

- Kevin har udviklet sig enormt i Barcelona. Han ved, hvordan det er at vinde titler, og jeg håber, at han tager denne sult med til holdet. Jeg er meget glad for, at han har besluttet sig for, at vores veje mødes igen, siger cheftræneren.

Dermed er der nu fem danskere i klubben, som også har talt profiler med rødbedefarvet pas som Lars Christiansen, Joachim Boldsen, Michael V. Knudsen, Anders Eggert, Thomas Mogensen og Rasmus Lauge.

Svan Hansen huserer fortsat på højrefløjen i Flensburg, som siden også har fået tilgang af danskerne Simon Hald, Mads Mensah Larsen og navnebror Lasse Møller.

Skal Emil Nielsen erstatte Møller?

Spørgsmålet er nu, hvem der skal overtage Kevin Møllers plads i Barcelona?

Meget tyder på, at der også er en dansk målmand i klubben i næste sæson. Flere rygter sender nemlig Emil Nielsen, der lige nu spiller i franske Nantes, til klubben. Han er dog ikke meget for selv at kommentere på det.

- Jeg har godt set, at der er nogen, der har skrevet noget. Men det kan jeg ikke rigtig kommenterer på, sagde Emil Nielsen, da TV 2 SPORT besøgte ham i september.