Håndbold

Møllgaard lavede store fejl på kort tid: - Jeg kan ikke være det bekendt

Aalborg Håndbold fik langt fra den bedste start mod GOG lørdag eftermiddag, hvor Henrik Møllgaard især havde svært ved at finde fodfæste.

Flere situationer direkte til glemmebogen.

Sådan havde Aalborg-spillerne det efter starten på topopgøret mod GOG lørdag eftermiddag. De forsvarende mestre var nemlig både bagud med 0-5, 2-7 og 2-9, inden de langsomt kæmpede sig tilbage i opgøret.

Henrik Møllgaard var en af de spillere, der ikke kunne få det til at fungere, og den rutinerede Aalborg-stjerne lavede blandt andet tre store fejl i angrebet, som GOG-spillerne hurtigt udnyttede i den anden ende. Og det irriterede Møllgaard efter kampen.

- Jeg lavede alt for mange fejl. Jeg skulle have været pillet ud noget før. Der var tre-fire fejlafleveringer, og jeg fik ikke fat i noget som helst og var en del af, at vi ikke fik vendt det. Man må gerne lave fejl, men så skal det være, fordi vi har givet os 100 procent, men det var der jo ikke tale om, sagde Henrik Møllgaard til TV 2 SPORt efter kampen.

- Men jeg er glad for at komme ind og bidrage med noget i anden halvleg, for de første 10 minutter kunne jeg ikke være bekendt.

TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard bemærkede også de store fejl i starten af kampen og sagde under kommenteringen, at han ”ikke mindes at have set Henrik Møllgaard lave så store fejl på så kort tid.”

- Han havde et par enkelte gode indspil i starten, men det var også ham, der lavede store tekniske fejl, så GOG kunne løbe bolden ned i et tomt mål. Det er meget spektakulært. Det dårlige angrebsspil tog de så med ned i forsvaret, sagde Nyegaard i pausen af kampen.

Der var så mange fejl og så lidt indsats

Henrik Møllgaard

"Vi taber kampen til os selv"

Aalborg Håndbold kom lidt bedre med i resten af første halvleg, men kunne alligevel se på måltavlen, at de var bagud med 14-19 efter de første 30 minutter.

Nordjyderne startede bedre i anden halvleg og kom bedre og bedre i kampen, til at det i de sidste minutter var helt tæt. Aalborgs Buster Juul sikrede i sidste sekund det ene point på et straffekast ved stillingen 33-33.

På grund af den dårlige start og de store fejl er Henrik Møllgaard også mere end tilfreds med det ene point.

Skal jeg sige tillykke med uafgjort?

- Ja, det må vi vist hellere. Med den indsats, arrogance og slaphed, vi kommer ind til kampen med, så skal vi sige tillykke med ét point i dag, for det fortjente vi faktisk ikke. Der var så mange fejl og så lidt indsats, og så er GOG et svært hold at æde sig ind på. Selvom vi havde chancerne til sidst, tror jeg, at vi skal være rigtig glade for det ene point.

- Vi er et godt hold og kan ikke tillade os at komme ud sådan her. Leverer vi på den måde, som vi gjorde de første 10 minutter, får vi ikke ret mange point i resten af sæsonen. Det var os, der var i gang med at tabe kampen til os selv, og det er vi simpelthen for dygtige til, siger Henrik Møllgard.

I tabellen er Aalborg på førstepladsen med 15 point for otte kampe, mens GOG har 12 point for en kamp færre på andenpladsen.

Se højdepunkterne fra GOG mod Aalborg Håndbold, hvor nummer ét og nummer vekslede føringer til uafgjort helt til sidste sekund. Video: Joakim Blomsterberg Olsen