Håndbold

Casper U. Mortensen ramt af coronavirus

Casper U. Mortensen er blevet smittet med den nye coronavirus. Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Landsholdsspilleren Casper U. Mortensen er testet positiv for covid-19.

Håndboldstjernen Casper U. Mortensen er blevet smittet med den nye coronavirus.

Det oplyser hans klub, FC Barcelona, på sin hjemmeside.

- Han har det godt, og han er isoleret derhjemme, hvor han vil være i karantæne, ligesom sundhedsmyndighederne kræver, skriver klubben.

Casper U. Mortensens positive prøve blev taget tirsdag, hvor alle Barcelona-spillerne blev testet. Det skete som et led i forberedelserne til onsdagens Champions League-hjemmekamp mod PPD Zagreb fra Kroatien.

FC Barcelona oplyser, at Casper U. Mortensen var den eneste i truppen, der afleverede en positiv prøve. Derfor bliver kampen mellem nummer et og syv i puljen afviklet som planlagt.

Efter de første tre Champions League-kampe, hvor Barcelona har slået Nantes, Celje og FC Motor, er den danske fløj noteret for otte scoringer.

Stillingen efter tre kampe

  1. Barcelona, 6 point
  2. Veszprem, 6 point
  3. Aalborg, 6 point
  4. Kiel, 4 point
  5. Nantes, 2 point
  6. Motor, 0 point
  7. Zagreb, 0 point
  8. Celje, 0 point

TV 2 SPORT har forsøgt at få en kommentar fra Casper U. Mortensen. Efterfølgende har landsholdsspilleren skrevet følgende på Twitter:

- Positiv, siger de. Det kom som en overraskelse, for jeg har haft det godt. Nu er det tid til at slappe af og lade batterierne op derhjemme og besejre denne virus. Tak for alle beskederne i dag.

Ifølge TV 2s seneste tal er Spanien et af de lande, der er hårdest ramt af coronapandemien. De seneste to uger er 140.702 personer blevet smittet med den nye coronavirus. Det samlede smittetal er knap 900.000, hvoraf 33.124 spaniere er døde med covid-19.