Håndbold

Coronavirus spreder sig i Barcelona

Casper U. Mortensen er en af de coronaramte i FC Barcelona. Ritzau Scanpix

Storklubben FC Barcelona har anmodet om at få udsat kampe, efter flere fra holdet - deriblandt danske Casper U. Mortensen - er ude med covid-19.

I onsdags var det den danske verdensmester Casper U. Mortensen, der måtte i coronaisolation efter en positiv prøve.

Sidenhen er yderligere tre fra holdet blevet testet positiv, og det har nu fået storklubben til at sende samtlige spillere i 10 dages hjemmekarantæne begyndende fra lørdag 17. oktober.

- De ramte ansatte er ved godt helbred, isoleret i deres hjem og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer, skriver FC Barcelona på klubbens hjemmeside.

Samtidig har de mangedobbelte spanske mestre anmodet om at få rykket Champions League-braget mod ungarske Veszprém 21. oktober samt ligakampe mod Benidorm tre dage senere.

Kom som en overraskelse for Casper U.

Casper U. Mortensen har tidligere skrevet følgende på Twitter om sin situation:

- Positiv, siger de. Det kom som en overraskelse, for jeg har haft det godt. Nu er det tid til at slappe af og lade batterierne op derhjemme og besejre denne virus. Tak for alle beskederne i dag.

Ifølge TV 2s seneste tal er Spanien et af de lande, der er hårdest ramt af coronapandemien.

De seneste to uger er 140.702 personer blevet smittet med den nye coronavirus. Det samlede smittetal er knap 900.000, hvoraf 33.124 spaniere er døde med covid-19.