Håndbold

Søndergaard forlænger med Skjern

Den tidligere håndboldspiller og nuværende assistenttræner i Skjern, Kasper Søndergaard, har forlænget sin kontrakt med klubben.

11 sejre ud af 16 mulige.

Sådan lyder statistikken for Skjern-mandskabet, der øjensynligt er så glade for resultaterne, at de har valgt at forlænge samarbejdet med assistenttrænerne Kasper Søndergaard og Rasmus Hauge.

Begge kan nu fortsætte sammen med cheftræner Claus Hansen frem til sommeren 2022.

- Forlængelsen lå lige til højrebenet for mig. Den nye rolle uden harpiks på hænderne passer mig godt, og jeg er utrolig glad for at arbejde sammen med Claus og Rasmus.

- Vi arbejder hver dag med en meget talentfuld trup, og vi er alle overbevist om, at vi kan rykke Skjern Håndbold i den rigtige retning, siger Kasper Søndergaard i en pressemeddelelse.

Kasper Søndergaard kom til klubben allerede tilbage i 2011 og spillede i mange år en afgørende rolle for holdet. Hele 361 gange nåede han at trække den grønne trøje over hovedet.

Afslutningen på den aktive karriere var dog en noget ærgerlig affære, da håndboldligaen i april blev afbrudt før tid på grund af coronavirus.

Som assistenttræner skal Kasper Søndergaard allerede i aktion tirsdag aften, når Skjern møder Skanderborg i Pokalkvartfinalen.

Se kampen direkte på TV 2 SPORT eller TV 2 PLAY fra klokken 20.05.