Håndbold

Team Esbjerg henter suspenderet og fritstillet stjerne

Mesterholdet Team Esbjerg forstærker truppen med øjeblikkelig virkning.

Først blev hun suspenderet, så blev hun fristillet, og nu skifter spanske Nerea Pena til Team Esbjerg.

Det fortæller hun til TV 2 SPORT.

- Jeg er virkelig glad for, at jeg kunne komme hertil i dag og afslutte mit ophold i den seneste klub, siger Nerea Pena.

- Jeg har ikke spillet i tre uger, så jeg glæder mig til at komme tilbage i Champions League og hjælpe Esbjerg med at nå klubbens mål.

Den spanske landsholdsspiller har senest været på kontrakt i ungarske Siofok, hvor hun ifølge klubbens hjemmeside blev suspenderet tidligere på efteråret. Årsagen blev ikke meldt ud, men torsdag skrev Siofok, at kontrakten med Pena er ophævet.

- Nogle gange fungerer dagligdagen ikke altid som den skal mellem en spiller og klubben. Vi har været nødt til at træffe en svær beslutning, men jeg tror, det er en god og rigtig løsning med klubbens interesser ind mente. Det er langt fra alle, der har Nerea Penas evner, men vi måtte indse, at det ikke fungerede, siger den ledende direktør Janos Fodor til Siofoks hjemmeside.

Lyn-analyse

Det er min favoritspiller. Hun er en meget, meget spændende spiller, der er god i mellemdistancespillet. Hun har nogle utroligt hurtige retningsskift og et rigtig, rigtig godt overblik. Hun er spiller fra den allerøverste hylde – en verdensklassespiller.

Team Esbjerg har været på udkig efter en playmaker, siden klubikonet Estavana Polman rev et korsbånd over i sommer. Den hollandske stjerne er ude i resten af sæsonen, og med et tætpakket kampprogram i både ligaen og Champions League har Esbjerg-truppen været presset.

Nerea Pena har underskrevet en aftale, der løber resten af denne sæson. Hun kan få debut allerede søndag i Champions League.