Håndbold

Utålmodig Polman trodser lægernes dom - vil spille slutspil

Estavana Polman regner med at være hurtigere klar end ventet efter sin korsbåndsskade.

Godt nok måtte Team Esbjerg overgive førstepladsen, da de tabte til Viborg HK i torsdagens topbrag i Bambusa Kvindeligaen.

Men i optakten til kampen fik træner Jesper Jensen og co. lidt at varme sig på. Esbjerg-holdets hollandske stjerne Estavana Polman satser nemlig på, at hun vil være tidligere tilbage fra sin korsbåndsskade end ventet.

- Jeg regner med at være klar til slutspillet. Jeg trives bedst, når jeg sætter mig ambitiøse mål. Jeg vil selvfølgelig ikke forhaste min genoptræning, men jeg vil gøre alt, hvad jeg overhovedet kan for at blive klar så hurtigt som muligt, lød den optimistiske udmelding.

Slutspillet i Bambusa Kvindeligaen udgøres af de otte bedste hold og begynder til foråret.

Den 28-årige playmaker kom slemt til skade i slutningen af juli. En scanning viste, at hendes korsbånd var revet over.

Ikke den bedste tålmodighed

Det fordrer typisk en genoptræningsperiode på 12 måneder, hvorfor hun var meldt færdig for sæsonen.

- Det kommer ikke til at tage 12 måneder. Jeg er allerede godt på vej, og jeg føler, at jeg bevæger mig den rigtige retning.

- Jeg har ikke den bedste tålmodighed, hvad det her angår. Så jeg lytter til alle de gode mennesker omkring mig, som fortæller mig, at jeg skal tage det med ro, lød det.

Udover et potentielt tidligere comeback fik esbjergenserne sig også lidt transfernyt at lune sig på torsdag.

Den spanske stjerne Nerea Pena skifter nemlig til Esbjerg, efter hun blev suspenderet og fritstillet af sin ungarske klub Siofok.

Med et tætpakket kampprogram i både ligaen og i Champions League har Esbjerg-truppen været presset, så det er en spillertilgang, som er af væsentlig betydning.

Næste gang Esbjerg skal i aktion er søndag i Champions League, hvor Rostov kommer på besøg.