Håndbold

Målvogter sikrede sejren i sidste sekund med scoring fra egen halvdel

Skanderborg-keeperen Sophie Moth sikrede holdet sejren over Randers med en scoring i sidste sekund.

Lørdagens kamp i Bambusa Kvindeligaen mellem Skanderborg og Randers fik en meget dramatisk afslutning.

Med få sekunder tilbage af kampen var Randers i angreb ved stillingen 21-21. Her spillede udeholdet for sejren, men det endte i det straks modsatte.

Sophie Moth fik reddet Randers-afslutning, og uden nærmere betænkningstid kunne Skanderborg-vogteren sende bolden ned i modsatte mål.

Dermed sikrede bundholdet sig en yderst tiltrængt sejr.

- Det betyder virkelig, virkelig meget at få en sejr på den her måde. Det er den mest turbulente håndboldkamp, jeg nogensinde har spillet. Det er mega sejt, og vi kæmper og kæmper. Det betaler sig så i sidste ende, siger Sophie Moth umiddelbart efter kampen til TV 2 SPORT.

Her fortæller hun også, at hendes træner godt havde udset sig den minimale chance for at stjæle alle pointene.

- Jeg havde godt registreret, at hvis jeg fik bolden, skulle jeg bare skyde på mål. Men jeg når virkelig ikke at tænke særlig meget. Jeg fik en stærk instruks fra træneren om, at hvis jeg fik chancen, så skulle jeg bare skyde.

"Jeg var meget bange"

Den elegante scoring skabte naturligvis eufori hos hjemmebaneholdet.

Måske endda for meget, hvis man spørger hovedpersonen selv.

- Jeg var meget bange, da de andre løb hen til mig. Jeg var lige ved at løbe væk, men nu tror jeg, vi skal ud og have en kæmpe øl, siger Sophie Moth med et stort smil.

Sejren sender Skanderborg op på 6 point fra 12 kampe. Det rækker til en midlertidig 12. plads, mens Randers befinder sig på 10. pladsen med 8 point.