Håndbold

Hemmelige forhandlinger i gang: Paris vil hente BSH-profil nu

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har Paris udset sig Sebastian Skube som vikar for den skadede Nikola Karabatic.

Sebastian Skube kan i løbet af få dage være fortid i dansk håndbold.

TV 2 SPORT erfarer fra flere kilder, at Bjerringbro-Silkeborg lige nu forhandler med den franske storklub Paris, der vil købe Sebastian Skube ud af hans nuværende BSH-kontrakt, så han kan tiltræde i Paris hurtigst muligt.

Paris har udset sig den slovenske playmaker som vikar resten af sæsonen for den franske stjerne Nikola Karabatic, der er ude med en alvorlig knæskade.

Falder skiftet på plads, bliver lørdagens nederlag på 24-32 ude mod SønderjyskE efter alt at dømme Sebastian Skubes sidste kamp i aktion for Bjerringbro-Silkeborg. Den 33-årige slovener har i forvejen kontraktudløb i den midtjyske topklub til sommer.

Sebastian Skube har spillet i Bjerringbro-Silkeborg siden 2014 og har i flere sæsoner været en absolut nøglespiller i midtjydernes angrebsspil. I denne sæson har han stået bag 34 assists og 41 mål i BSH's første 11 ligakampe.

Bjerringbro-Silkeborg har ikke ønsket at kommentere TV 2 SPORTs oplysninger om de igangværende forhandlinger med Paris. Heller ikke Sebastian Skube har ønsket at kommentere på interessen fra Paris.

Lige nu fører Paris den franske liga suverænt med otte sejre efter sæsonens første otte kampe. Mellem jul og nytår skal klubben kæmpe for at vinde sit første Champions League-trofæ ved Final 4 i Køln.