Håndbold

Herreligaen får stort sponsorat og skifter navn

Herrernes håndboldliga skal de næste tre sæsoner hedde HTH Herreligaen.

Der kommer en tiltrængt økonomisk indsprøjtning til den danske herreliga.

Divisionsforeningen har offentliggjort et nyt hovedsponsorat med køkkenvirksomheden HTH.

Aftalen gælder for de næste tre sæsoner.

Ifølge Divisionsforeningen er der tale om et sponsorat, der hører økonomisk til blandt de allerstørste nogensinde i dansk herrehåndbold.

- Vi er meget glade for, at HTH nu indtræder som hovedsponsor for Herre Håndbold Ligaen. Ikke mindst fordi HTH er en særdeles god kending af dansk klubhåndbold, da virksomheden helt frem til i sommer var hovedsponsor for Kvindeligaen. Vi ved derfor, hvad vi får og omvendt.

- Det er heller ikke nogen hemmelighed, at de seneste otte måneder har budt på lidt af hvert for elitehåndbolden, så det, at vi nu indgår en lang og økonomisk flot aftale med HTH, vidner om, at Herreligaen - til trods for alle udefrakommende covid-19 udfordringer - er et enormt stærkt brand, siger Thomas Christensen, der er formand for Divisionsforeningen.

Tidligere har virksomheder som Primo Tours, 888, CBB, Boxer og Jack & Jones været hovedsponsor for herreligaen.