Håndbold

’Der var Kevin Møller og så de seks andre’ – dansker storroses efter vild kamp

Kevin Møller jubler, efter han havde en af sine 18 redninger mod Kiel. Martin Ziemer / Ritzau Scanpix

Kevin Møller modtager store roser, efter han stod et brag af en kamp, da Barcelona besejrede Kiel i Champions League.

Uovervindelig, ekstraordinær og strålende.

Roserne står i kø for at blive tildelt Barcelona-målmanden Kevin Møller, efter catalanerne besejrede det tyske storhold Kiel med 32-26 i Champions League torsdag aften.

I løbet af de 60 minutter havde danskeren hele 18 redninger, der sikrede ham en redningsprocent på 43. Han blev fortjent kåret til kampens spiller, og i de spanske medier dagen derpå er der heller ingen tvivl om, at Møller var kampens helt store oplevelse.

SPORT: ’Møller fører Barca til en prestigefuld triumf’

- Der var Kevin Møller og så de seks andre. Dette ville være en god start på at definere den fremragende kamp fra målmanden, som sluttede med 18 redninger og var afgørende i Barcas sejr over Kiel.

Mundo Deportivo: ’En enestående holdpræstation og en sublim Møller’

- Kevin Møller har helt sikkert spillet sin bedste kamp som Barcelona-spiller, da han havde 18 redninger på en ekstrem svær udebane.

Marca: ’Møller gjorde Kiel tavs’

- Kevin Møller leverede en strålende præstation i målet og gjorde det muligt for catalanerne at sejre igen.

”Har spillet sin bedste Barcelona-kamp”

Men hyldesten stopper ikke her.

Også fra Barcelonas cheftræner, Xavi Pascual, kan danskeren modtage lovprisende ord efter den afgørende præstation, der ikke kom ud af ingenting.

- Vi har spillet en ekstraordinær kamp, og vi har været gode i alle faser af spillet mod et meget godt hold. Derudover har Kevin spillet en af sine bedste kampe, siden han kom til Barca, siger Xavi Pascual til SPORT.

- Jeg er glad på hans vegne, fordi han arbejder hårdt, og han fortjener det.

Kevin Møller havde 18 redninger i kampen - her mod Kiels Niclas Ekberg.

Kevin Møller selv var meget tilfreds med sin egen præstation, men var også hurtig til at give stafetten videre.

- Det har været fantastisk, og holdet leverede et godt stykke arbejde. Jeg tror ikke, at der er mange hold, som kan vinde, som vi kan, siger Kevin Møller til spanske SPORT.

Barcelonas sejr over Kiel betyder, at catalanerne fortsat er ubesejrede i Champions League, hvor de har seks sejre i seks kamp og dermed topper gruppen.

Trods den gode præstation tager Kevin Møller stadig det hele med ro.

- Vi har stadig en returkamp i Barcelona og en kamp mod Veszprem. Dette er et stort skridt frem, men der er tre tilbage, siger Kevin Møller.

Kevin Møller er lige nu i gang med sin sidste sæson for FC Barcelona, da han vender tilbage til Flensburg-Handewitt, som han spillede i fra 2014 til 2018.