Håndbold

Skanderborg henter Toft Hansen-bror

Efter otte sæsoner i Mors-Thy skifter Allan Toft Hansen næste sæson til Skanderborg Håndbold.

René Toft Hansen og Henrik Toft Hansen er to velkendte navne i dansk herrehåndbold.

Mindre velkendt er lillebror Allan Toft Hansen, der ligesom sine brødre spiller håndbold. Men i Skanderborg Håndbold har man alligevel fået øjnene op for den 24-årige stregspiller.

Østjyderne har således sikret sig underskriften, der fra næste sæson sender Allan Toft Hansen fra Mors-Thy til Skanderborg.

- Jeg har valgt at skifte fra Mors-Thy til Skanderborg Håndbold, da jeg synes de har en fed kultur og et stærkt hold, der kan spille med i toppen af HTH-ligaen. Jeg forventer at skiftet til Skanderborg kan være med til at flytte mig både personligt og ikke mindst på håndboldbanen, siger Allan Toft Hansen i en pressemeddelelse.

Allan Toft Hansen har skrevet under på en to-årig aftale.

Final 4 bliver sidste opgave i Mors-Thy

Dermed siger han farvel til Mors-Thy, som han har repræsenteret de seneste otte sæsoner.

- Han er et af talenterne, som er gået hele vejen fra ungdomshåndbold i en af vores moderklubber til at være en profil på ligaholdet - særligt de senere år er Allan blevet en central spiller med masser af ansvar, siger Mors-Thys sportsdirektør, Henrik Hedegaard, til klubbens hjemmeside.

Allan Toft Hansens sidste opgave i Mors-Thy bliver pokalturneringens Final 4 i juni.

Herefter bliver det i stedet Skanderborg Håndbold, der vil få glæde af stregspilleren fra den håndboldgale familie, der også tæller de to kvindelige håndboldspillere Majbritt og Jeanette Toft Hansen.

- Vi skal være meget stolte over at kunne lave en aftale med Allan for de kommende to sæsoner. Allan er en ydmyg og hårdarbejde ung mand, som vi tror på vi kan udvikle som håndboldspiller. Allan får en stor rolle defensivt, hvor vi kan bruge ham både centralt og på backen. Angrebsmæssigt forventer vi at kunne lægge yderligere lag på hans spil, siger Skanderborg-træner Nick Rasmussen.

Skanderborg og Mors-Thy kæmper i øjeblikket om at sikre en plads i slutspillet.