EM håndbold

Ruslands træner forventer meget svær kamp mod Danmark

Ruslands spanske landstræner, Ambros Martin, forudser en meget tæt kamp om en plads i semifinalen tirsdag aften mod Danmark.

Det er meget simpelt. Det er vind eller forsvind for Danmark mod Rusland.

En sejr vil sende danskerne i semifinalen. Et nederlag og uafgjort vil sende russerne i semifinalen.

Den russiske landstræner Ambros Martin har gjort sit hjemmearbejde og fulgt nøje øje med Danmark de seneste kampe. Og han forventer bestemt ikke en nem kamp.

- Det bliver en svær kamp. Meget svær. Danmark spiller på meget højt niveau og har stor selvtillid, fordi de har spillet meget tætte og hårde kampe. De har været i stand til at komme godt ud af de kampe både mod Sverige og Spanien.

- Så de er fulde af selvtillid lige nu. Derfor tror jeg, det bliver en meget hård kamp og meget lig de andre kampe, vi har set tidligere i denne gruppe, hvor alt er meget tæt, siger Martin til TV 2 SPORT inden det store brag tirsdag aften.

Rusland har endnu ikke tabt ved denne slutrunde.

Derfor har de også spillet sig i en favorabel situation, hvor et uafgjort resultat vil være nok til at gå videre til semifinalen.

Faktisk kan Rusland også gå videre, hvis de skulle tabe til Danmark. Det vil dog kræve, at Sverige slår Frankrig - og at russerne ikke taber med for mange mål til Danmark.

Rusland og Frankrig spillede nemlig uafgjort, hvorfor de er helt lige med syv point. Det indbyrdes regnskab vil i så fald blive afgjort på målscoren, og her er Rusland hele ni mål bedre end franskmændene.

Se Danmark mod Rusland tirsdag klokken 20.25 på TV 2 og TV2 PLAY.