Håndbold

Stortalent på vej til mestrene

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er Aalborg tidligt ude for at sikre sig stortalentet Mads Hoxer fra sommeren 2022.

Der har aldrig været tvivl om, at han er Mors-Thy-mand på lånt tid.

Og nu er der ifølge TV 2 SPORTs oplysninger sat en slutdato på stortalentet Mads Hoxers tid i den nordvestjyske talentfabrik ved Limfjorden.

20-årige Hoxer har ganske vist kontrakt med Mors-Thy til sommeren 2023, men TV 2 SPORT erfarer, at den kontrakt indeholder en klausul, der giver andre klubber muligheden for at snuppe den hårdtskydende højre back ét år tidligere.

Og den mulighed har de danske mestre fra Aalborg tænkt sig at udnytte.

TV 2 SPORT erfarer fra en række kilder, at Aalborg Håndbold er tæt på en aftale med Mads Hoxer fra netop sommeren 2022 - altså om halvandet år fra nu.

Der er så vidt vides lige nu ingen forhandlinger mellem Aalborg og Mors-Thy om et skifte allerede til sommer, hvor Hoxer ikke har en klausul, og Mors-Thy derfor selv kan sætte et prisskilt på sin gulddreng.

Mads Hoxer har imponeret i denne sæson i Mors-Thy med 58 mål og 55 assists, og samtidig har den 20-årige bagspiller en stor rolle i Mors-Thys forsvar, hvilket gør ham ekstra interessant for større klubber, fordi han ikke skal skiftes ud mellem angreb og forsvar.

- Der er ganske få ting, han ikke er god til. Det er også derfor, han ender i Aalborg. Han er god i gennembruddene, har en rigtig god arm, og han ser spillet godt. Han er en komplet håndboldspiller, og så er han venstrehåndet. De hænger ikke på træerne, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson.

Hverken Mors-Thy eller Aalborg har ønsket at kommentere TV 2 SPORTs oplysninger om Mads Hoxers fremtid.