Håndbold

Stine Jørgensen er gravid

Det er grundet lykkelige omstændigheder, at Stine Jørgensen ikke kan tørne ud for sin klub, SG BBM Bietiegheim, i de kommende måneder.

Danmarks tidligere landsholdsanfører Stine Jørgensen er gravid.

I en pressemeddelelse skriver SG BBM Bietiegheim, at den danske bagspiller og hendes mand, Jan Ø. Jørgensen, venter et barn.

- Jeg er enormt glad og ser frem til den kommende tid. Jeg vil takke de ansvarlige i SG BBM, som virkelig har støttet mig i denne situation. Jeg vil støtte holdet så godt, jeg kan på min egen måde. Jeg planlægger at komme tilbage på banen efter min graviditet, siger Stine Jørgensen.

Hos den tyske klub, der i øjeblikket fører Bundesligaen, glæder man sig på Stine Jørgensens vegne.

- Vi er alle meget glade for at have børn i vores håndboldfamilie, og vi ønsker Stine og hendes mand, Jan (Ø. Jørgensen, red.), held og lykke. For os betyder Stines barselsorlov, at vi er nødt til at sprede hendes erfaring ud på flere skuldre, siger cheftræneren, Markus Gaugisch.

Klubben skriver, at fødslen er sat til 21. juni 2021, hvorfor Stine Jørgensen er ude resten af sæsonen.

Meldte afbud til landsholdet i maj

Stine Jørgensen er ikke med ved den igangværende EM-slutrunde, hvor Danmark fredag aften spiller semifinale mod Norge.

Allerede i maj stod det klart, at hun ikke ville være til rådighed for landstræner Jesper Jensen, da playmakeren under coronapausen besluttede sig for at melde fra til landsholdsaktiviteter på ubestemt tid.

- Jeg har ikke rigtig lyst til landsholdet mere. Den her coronatid har egentlig gjort, at jeg har haft tid til eftertanke og til at mærke efter indeni mig selv, og her har jeg kunnet mærke, at jeg ikke havde 100 procent lyst til at være på landsholdet mere, sagde Jørgensen til B.T.

Den 30-årige dansker valgte i sommer at skifte til SG BBM Bietiegheim fra Odense Håndbold. Samme tur tog fløjspilleren Trine Østergaard.