- Vi bliver lidt for usikre, siger Jesper Jensen

En underholdende EM-semifinale mellem Danmark og Norge endte til sidst med norsk sejr.

Flere gange så det ud til at blive en stor dansk aften i Boxen i Herning mod mægtige Norge.

Jesper Jensens landshold var i begyndelsen af anden halvleg foran med fire mål, men til sidst stod det dog klart, at hjemmeholdets drøm om en EM-finale blev slukket af turneringens storfavoritter.

Ved 21-21 gik det for alvor stærkt. Norge vandt kampen med 27-24.

- Vi får en god start, og vi får en fin start på anden halvleg. Lige pludselig redder Katrine Lunde et par skud, og Kari Brattset gav os store problemer i anden halvleg, siger Danmarks landstræner, Jesper Jensen, til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Så mister vi det lidt, bliver lidt for usikre, kommer til at stå lidt for bredt på fløjene og backpladserne i forsvaret. Og så bliver det svært.

Danmark skabte ellers som det første hold i turneringen aldeles store problemer for de stærke nordmænd.

Jesper Jensens landshold var foran 13-10 ved pausen efter en fremragende dansk første halvleg. Nordmændene skulle dog blot bruge otte minutter af anden halvleg for at få bragt balance i det regnskab.

Samler sig op til bronzekamp

I sin første slutrunde i spidsen for det danske kvindelandshold har han mulighed for at sikre Danmark sin første slutrundemedalje siden 2013, hvor de vandt bronze. Skal det gentages, skal de slå Kroatien på søndag.

- Vi skal rose vores hold for indsatsen. Vi møder Norge, som er stærke. Nu samler vi vores spillere op og spiller for bronzen på søndag.

Bronzekampen spilles søndag klokken 15.30 og kan ses direkte på TV 2 og TV 2 PLAY.