EM håndbold

- Jeg er voldsomt ked af det, siger Jesper Jensen

Danmark blev nummer fire ved EM på hjemmebanen efter en bronzebommert mod Kroatien. En scoringspause på 17 minutter i anden halvleg blev dyr.

En flok fortvivlede danske landsholdsspillere lykkedes ikke med at gøre en ende på en syv år lang medaljetørke søndag eftermiddag.

- Jeg er voldsomt ked af det. Jeg har helt ondt i maven over det. Jeg synes ikke, vi fortjener at slutte på denne måde, siger landstræner Jesper Jensen til TV 2 SPORT.

EM-bronzekampen mod EM-sensationen Kroatien voldte dem nemlig overraskende store problemer, og de danske storfavoritter endte med at tabe 25-19.

- Stor ros til kroaterne for at spille på deres præmisser. Det formåede vi ikke at komme videre fra, siger landstræneren.

Danmark og Kroatien gik til pause ved stillingen 11-11. I anden halvleg stod det 18-18 med 20 minutter tilbage af kampen, og herfra blev Danmark ramt af en scoringskrise. 17 minutter uden scoring gjorde det umuligt for drømmen om dansk bronze.

- Vi kom foran 7-4 og havde egentlig en masse chancer for at score og afgøre kampen dér. Så kunne vi lige så godt have vundet med ti. Jeg ved godt, at det virker helt åndssvagt at sige, når man har tabt med seks, siger Jensen.

Dermed står det klart, at Danmark ender på fjerdepladsen i Jesper Jensens første slutrunde som landstræner.