EM håndbold

To danskere på det officielle All-Star-hold ved EM

Inden bronzekampen og EM-finalen har det europæiske håndboldforbund (EHF) kåret mesterskabets All-Star-hold.

Der er medaljer på spil for Danmark, Kroatien, Norge og Frankrig, men allerede nu bliver de bedste spillere ved EM hyldet.

Til middag satte EHF nemlig navn på de spillere, der er en del af EM's All-Star-hold.

Her blev der plads til danske Sandra Toft og Line Haugsted, der der kåret som henholdsvis bedste målvogter og bedste forsvarsspiller ved EM.

Om Sandra Toft

- Sandra Toft er blevet kåret som kampens spiller ikke færre end tre gange. Den inspirerende danske kaptajn har konstant haft en af de bedste redningsprocenter med 37. Toft var også den bedste målmand ved EM i 2016, skriver EHF.

Om Line Haugsted

- Mange har fremhævet det danske forsvar som særdeles effektive ved EM, og Line Haugsted har været kernen i det forsvar. Med ti blokerede skud og ni steals topper hun forsvarernes rangliste foran alle andre semifinaler.

Samtidig har EHF kåret turneringens mest værdifulde spiller, MVP, og den hæder tilfalder Estelle Nze Minko fra Frankrig.

 1. Sandra Toft.

  Sandra Toft

  Danmark, Målvogter
 2. Camilla Herrem og Norge har en særlig tradition, før de skal spille semfinaler.

  Camilla Herrem

  Norge, Venstre fløj
 3. Russias Vladena Bobrovnikova celebrates during the semi-final match between Russia and Netherlands at the Womens Handball World Championship in Kumamoto on December 13, 2019. (Photo by CHARLY TRIBALLEAU / AFP)

  Vladlena Bobrovnikova

  Rusland, Venstre back
 4. EHF EURO 2020 European Womens Handball Main Round - Group II match between Croatia and Norway at Sydbank Arena in Kolding in Denmark, on December 12, 2020.

  Stine Bredal Oftedal

  Norge, Playmaker
 5. Nora Mørk er topscorer ved EM.

  Nora Mørk

  Norge, Højre back
 6. Jovanka Radicevic and Dijana Mugosa of Montenegro celebrate during the EHF EURO 20

  Jovanka Radicevic

  Montenegro, Højre fløj
 7. Ana Debelic og det kroatiske kvindelandshold er i semifinalen ved EM i Danmark.

  Ana Debelic

  Kroatien, Streg
Fotos: Sandra Toft. (Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix), Camilla Herrem og Norge har en særlig tradition, før de skal spille semfinaler. (Claus Fisker / Claus Fisker / Ritzau Scanpix), Russias Vladena Bobrovnikova celebrates during the semi-final match between Russia and Netherlands at the Womens Handball World Championship in Kumamoto on December 13, 2019. (Photo by CHARLY TRIBALLEAU / AFP) (Charly Triballeau / Ritzau Scanpix), EHF EURO 2020 European Womens Handball Main Round - Group II match between Croatia and Norway at Sydbank Arena in Kolding in Denmark, on December 12, 2020. (Bo Amstrup / Ritzau Scanpix), Nora Mørk er topscorer ved EM. (Bo Amstrup / Bo Amstrup / Ritzau Scanpix), Jovanka Radicevic and Dijana Mugosa of Montenegro celebrate during the EHF EURO 20 (Bo Amstrup / Bo Amstrup / Ritzau Scanpix), Ana Debelic og det kroatiske kvindelandshold er i semifinalen ved EM i Danmark. (Claus Fisker / Claus Fisker / Ritzau Scanpix),