EM håndbold

Norsk profil i tårer på podiet - her er forklaringen

For særligt én af de norske spillere havde EM-titlen en lidt særlig betydning.

To VM-titler. OL guld. Fem gange EM.

Norske Camilla Herrem har efterhånden prøvet det meste, og søndag aften blev den seneste titel i rækken tilføjet, da Norge slog Frankrig i EM-finalen.

Men selvom Herrem mildest talt er sejrsvant, fik følelserne alligevel frit løb på podiet, hvor den 34-årige venstrefløj ikke kunne holde tårerne tilbage. Det skriver TV 2 Norge.

På det efterfølgende pressemøde blev hun spurgt til de store følelser.

- Jeg vil forsøge ikke at græde, men det bliver svært, begyndte hun, ifølge norsk TV 2, inden forklaringen kom:

- Det er fordi, min far gik bort for to år siden. Han har været med til alle de mesterskaber, jeg har spillet. Jeg tænkte på ham, og at han ville have været meget stolt af mig og holdet, lød det fra en grædende Herrem.

Med på turneringens hold

Og der er god grund til at være stolt af Camilla Herrem.

Nordmanden blev delt nummer fem på topscorerlisten med hele 33 mål i otte kampe. Hendes præstationer er også blevet bemærket af det internationale håndboldforbund, EHF.

Der blev således plads til fløjen på turneringens All-Star-hold, der kåres af fans og eksperter. Holdet tæller også holdkammeraterne Stine Oftedal og Nora Mørk.

Camilla Herrem var blandt de mest bærende kræfter på det norske hold. Hun fik i alt 325 minutter på banen under EM - kun overgået af stregspilleren Kari Brattset Dale.