VM håndbold

VM-spillere ramt af coronavirus

Tre spillere fra MT Melsungen er testet positiv for coronavirus. To af dem skal efter planen spille VM for Tyskland i januar.

Mandag bød på både godt og dårligt nyt for håndboldprofilerne Silvio Heinevetter og Timo Kastening.

Først blev de udtaget til Tysklands VM-trup, og dernæst blev de testet positiv for covid-19.

Deres klubkammerat Yves Kunkel fra MT Melsungen er også testet positiv.

- Det er et stort chok for spilerne, for holdet og for klubben, udtaler manager og bestyrelsesmedlem Axel Gerken til Melsungens hjemmeside.

- Især når man tænker på corona-begivenhederne de seneste par uger. Vi tænker slet ikke på, hvordan klubben kommer videre i ligaen. Det vigtigste er, at spillerne kommer sig i fred og ro. Lige nu har de højst milde symptomer.

De tre Melsungen-spillere blev testet positiv under mandagens rutinetest af spillerne. Hele truppen er nu sendt i selvisolation, og derfor er tirsdagens hjemmekamp mod Stuttgart udsat. Melsungen frygter, at udekampen mod Ludwigshafen den 26. december også bliver udsat.

Spillede kun to kampe i november

I midten af november blev klubbens anfører Finn Lemke også testet positiv for covid-19. Det sendte holdet i isolation, og derfor nåede Melsungen kun at spille to kampe i november: Den 1. og den 29.

Finn Lemke skal i modsætning til Heinevetter og Kastening ikke til VM i januar, da han ligesom flere andre profiler har meldt fra af personlige årsager.

I alt har Melsungen fem tyske landsholdsspillere: Silvio Heinevetter, Timo Kastening, Kai Häfner, Tobias Reichmann og Julius Kühn.

Landsholdet samles den 3. januar. VM i Egypten begynder den 13. januar.