Håndbold

SønderjyskE-profil skadet i sidste angreb i årets sidste træning

Jon Andersen forventes ude i fire til fem uger, efter kan blev skadet i årets sidste træning.

SønderjyskE-bagspilleren Jon Andersen havde nok regnet med, at han skulle slå benene op på sofaen i vinterpausen.

Han havde dog nok tænkt, at det skulle være frivilligt. Men den 23-årige profil skal tage det med ro i ferien, da han kom til skade i SønderjyskEs sidste træning i år og missede dermed kampen mod Aalborg tirsdag aften.

- Jon Andersen hoppede op, faldt ned og brækkede noget i foden. Jeg havde lige stået og sagt, at det var sidste angreb og sidste bold. Det var lidt ærgerligt, siger cheftræner Jan Pytlick til TV 2 SPORT.

- Han er nok ude i fire-fem uger, så han skulle gerne være klar, når vi starter op i februar igen. Men det er selvfølgelig ærgerligt at mangle ham (mod Aalborg, red.).

"Det tager noget tid"

Men én ting er, hvor lang tid han er ude. Noget andet er, at der også går lidt tid, inden han rammer sit gamle niveau.

Det mener TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jacobsen, der forklarer, at man ikke bare skal tro, at han er på topniveau igen om fire uger.

- Det er overskueligt (den tid, han er ude, red.), men efter sådan en skade, er det ikke bare lige sådan, at nu er man tilbage, og så kører det bare 100 procent, siger Claus Møller Jacobsen.

- Det tager tid. Det kan godt være, at det tager fire uger, men det tager nok også det samme antal uger, for at han er tilbage på samme niveau, som han var på inden sin skade.

SønderjyskE kunne godt have brugt Andersen tirsdag aften. Her tabte de nemlig med 31-37 til Aalborg Håndbold.