Håndbold

Nørgaard skifter til norsk tophold

Den tidligere landsholdsspiller Ann Grete Nørgaard skal for første gang i karrieren spille i den norske liga.

Ann Grete Nørgaards udlandskarriere fortsætter i norske Storhamar.

Den danske venstrefløj fortæller til norsk TV 2, at der er flere grunde til, hun glæder sig over skiftet til Storhamar, der har vundet 11 ud af 11 kampe i indeværende sæson.

- Det virker meget spændende. Jeg skal ind og tage en masse ansvar, og jeg har altid elsket Norge som land. Det er et superflot land og den bedste håndboldnation, siger ’AG’ til norsk TV 2 og tilføjer:

- Jeg har set lidt på Storhamar, efter jeg skrev under, og jeg synes, det er et rigtig godt hold med mange gode spillere. Jeg håber på at være med til at løfte holdet.

Forlod rumænsk klub i december

Ann Grete Nørgaard skiftede i august 2019 fra Viborg til Ramnicu Valcea i Rumænien. Det var første gang, hun skrev under med en udenlandsk klub.

I december 2020 besluttede hun at i Valcea, og dermed var hun fri til at skifte til Storhamar midt i sæsonen.

- Vi fik en melding om, at der var lønnedgang, og de, der ikke var interesserede i det, kunne være fri til at gå, har Ann Grete Nørgaard fortalt til TV 2 SPORT.

- Jeg kunne ikke motivere mig til at blive i det. Så på den måde var det bare ikke et svært valg, da det kom til stykket.

Ann Grete Nørgaard har også spillet i Horsens, Randers og TTH Holstebro, og så er hun noteret for 139 landskampe og 549 mål for Danmark.

Hendes seneste landskamp var en OL-kvalifikationskamp mod Uruguay i 2016, hvor hun scorede seks mål.