VM håndbold

Tysk VM-spiller ramt af grim øjenskade

Playmakeren Marian Michalczik fik en ridse i sin hornhinde, da han blev ramt i øjet i landsholdets træning tirsdag.

Den tyske VM-forberedelse har udviklet sig til et sandt mareridt.

For ikke nok med at otte spillere allerede er meldt ude af slutrunden, så er holdet blevet ramt af endnu en skade tirsdag.

Playmakeren Marian Michalczik fik nemlig en finger i øjet under en træning og fik en ridse i sin hornhinde. Det betyder, at der kan være tvivl om hans VM-deltagelse.

- Jeg fik en finger i øjet fra en af vores forsvarsspillere under træning. Efter smerten blev værre, blev øjet ved med at løbet i vand og lukkede sig til. Jeg blev kørt til øjenklinikken, hvor ridsen blev fundet, siger han til tyske Bild.

- Jeg tænker ikke på at misse VM. Jeg er først og fremmest bekymret over mit syn. Jeg var heldig, så hvis jeg er forsigtig nu, skulle alt hele hurtigt.

Du kan se VM-håndbold på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Er på antibiotika

Füchse Berlin-spilleren er nu nødt til at holde sig på sit hotelværelse i de kommende dage, da han kan risikere at få en infektion.

- Hvis øjet får hvile, bliver sådan en ridse lukket på tre til fire dage. Men nu er jeg nødt til at få antibiotika, fordi bakterierne kan komme ind i øjet, og det ville være farligt, siger Michalczik.

Den tyske landstræner, Alfred Gislason, håber nok for alt i verden på, at han ikke skal mangle endnu en spiller. Senest var det stregspilleren Jannik Kohlbacher, der meldte fra 28. december på grund af en skade

Inden tyskerne skal spille VM, møder de Østrig i kvalifikationen til EM. De spiller to kampe 6. og 10. januar.

Tyskland spiller sin første kamp ved VM 15. januar, hvor de møder Uruguay. Derudover er de også i pulje med Kap Verde og Ungarn.

Tyske afbud til VM

  1. Hendrik Pekeler, THW Kiel - personlige årsager
  2. Steffen Weinhold, THW Kiel - personlige årsager
  3. Finn Lemke, MT Melsungen - personlige årsager
  4. Patrick Wiencek, THW Kiel - personlige årsager
  5. Fabien Wiede, Füchse Berlin - skal opereres
  6. Franz Semper, SG Flensburg Handewitt- skadet
  7. Tim Suton, TBV Lemgo - skadet
  8. Jannik Kohlbacher, Rhein-Neckar Löwen - skadet