Svensk stjerne mĂĄ blive hjemme fra VM

Den svenske Rhein-Neckar Löwen-spiller Albin Lagergren kommer ikke med til VM i Egypten, da han torsdag er testet positiv for coronavirus.

Sverige har haft en noget sĂĄ grusom optakt til VM-slutrunden i Egypten.

Flere profiler er fraværende af personlige årsager, mens hele den svenske trup onsdag blev sendt i isolation efter en positiv coronaprøve i truppen.

Nu må Sverige så erkende endnu et tab. Rhein-Neckar Löwen-spilleren Albin Lagergren kommer ikke med til VM i Egypten, da han er testet positiv for coronavirus.

Det skriver det svenske hĂĄndboldforbund i en pressemeddelelse.

- Dagens triste nyhed: Albin Lagergren tager ikke med landsholdet til Egypten tirsdag, efter at han afleverede en positiv covid-19-test, mens han ventede pĂĄ at blive indlemmet i truppen.

En nøglespiller for Sverige

Lagergren skulle først støde til den svenske trup fredag, hvorfor den positive test ikke får konsekvenser for de resterende spillere på holdet.

Faktisk har samtlige medlemmer af truppen torsdag afleveret en negativ test, selvom der onsdag blev registreret en positiv test.

Lagergrens fravær får dog andre konsekvenser.

- I normale tilfælde er han en nøglespiller for Sverige, og det er trist for os, at han ikke kan skal med os til Egypten. Men frem for alt føler jeg med Albin, som får denne besked efter at have arbejdet hårdt for at komme i form til verdensmesterskabet, siger den svenske træner Glenn Solberg.

Havde ingen symptomer

Jack Thurin drager med Sverige til Egypten i stedet for Lagergren, men den svenske landstræner vil ikke udelukke, at Lagergren kan komme i spil senere i turneringen.

Selv er Lagergren naturligvis en skuffet herre.

- Selvfølgelig føles det opgivende og trist, at når jeg endelig kunne blive en del af truppen, så er det bare at tage hjem igen. Jeg har ikke haft nogle symptomer, i hvilket tilfælde jeg selvfølgelig ikke engang ville være her, siger bagspilleren selv i pressemeddelelsen.

Ved VM er Sverige i indledende pulje med Tjekkiet, Chile og de egyptiske værter.