VM håndbold

Kroatisk stjerne er færdig ved VM

Luka Cindric var med, da Kroatien fredag skuffede stort og spillede uafgjort med Japan.

Kroatiens stjernespiller Luka Cindric er færdig ved VM.

Barcelona-spilleren har pådraget sig en muskelskade og er nu ude af slutrunden i Egypten. Det bekræfter det kroatiske håndbold forbund i en pressemeddelelse.

- Som alle andre hold er Kroatien i den såkaldte boble, hvor en detaljeret diagnose ikke er mulig at stille. Derfor er det besluttet, at Luka Cindric vender hjem til Barcelona, hvor han fortsætter sin behandling, skriver det kroatiske forbund på sin hjemmeside.

Kroatien har valgt at indskrive Janko Kević som erstatning for den 27-årige playmaker.

Ifølge det kroatiske håndboldforbund har Cindric tidligere kæmpet med en lignende skade. Det er endnu uvist, hvornår det gik galt denne gang, men under kampen mod Japan kunne man efter 53 minutter se ham tage sig til lysken i sekunderne efter en scoring.

"Kommer til at gøre rigtig ondt"

Fraværet af Luka Cindric kommer til at få store konsekvenser, vurderer TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson.

- Det kommer til at gøre rigtig ondt på Kroatien. Han har været en af nøglerne for dem i de seneste slutrunder. Det har ikke set godt ud for Kroatien, når de har skullet undvære enten Cindric eller Domagoj Duvnjak, siger Daniel Svensson.

Kroatien, der sidste år fik sølv ved EM, måtte fredag aften nøjes med et enkelt point, da de i VM-premieren skuffende spillede 29-29 mod Japan.

Her spillede Luka Cindric 42 minutter, hvor han lavede fire mål på ti forsøg.