VM håndbold

Norsk trup ramt af nye maveproblemer

To spillere fra den norske VM-trup er tvivlsomme til lørdagens kamp mod Schweiz.

Fire dage inde i VM har Norge allerede sat sig selv under et stort pres.

I slutrundens første kamp tabte nordmændene til Frankrig, og inden Norges anden kamp mod Schweiz lørdag aften, er de igen blevet ramt af modgang.

- Vi har udfordringer med et par spillere i forhold til nogle maveproblemer. Det påvirker os i forhold til at tænke lidt anderledes i kampen mod Schweiz. Vi må se på nogle alternativer, siger Christian Berge ifølge VG.

Norges landstræner ønsker ikke at fortælle, hvem der er tale om, da han ikke vil give modstanderen en unødig fordel i timerne op til den vigtige kamp.

- Det er to spillere. Vi ved ikke, om vi kan bruge dem endnu. Vi får se. Men det ændrer ikke det store, for slagplanen er lagt, siger Christian Berge.

I kampen mod Frankrig sad profilen Christian O'Sullivan ude med netop maveproblemer, men han skulle angiveligt være frisk igen og har deltaget i træningen op til Norges anden kamp ved VM.

Ifølge VG kender det norske landshold ikke årsagen til, at flere spillere nu er blevet ramt af maveproblemer.

Norges nederlag til Frankrig betyder, at de gerne skal slå både Schweiz og Østrig i de to sidste kampe i det indledende gruppespil for at stå med det bedst mulige udgangspunkt i en eventuel mellemrunde.

Kampen mellem Norge og Schweiz kan ses lørdag klokken 20.30 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.