VM håndbold

Tre ting gik galt på et kvarter

Opgøret mellem Schweiz og Norge måtte afbrydes flere gange i første halvleg, fordi der ikke var helt styr på de basale ting i hallen.

De egyptiske VM-arrangører må sidde med røde ører efter de første 14 minutter af Norges kamp mod Schweiz.

På kort tid så vi hele tre eksempler på ting, der slet ikke var styr på.

Nogen vil sikkert mene, de basale opgaver ikke var feset ind på lystavlen. Andre vil kalde det for en kat-astrofe eller hævde, det var på tide at reklamere over forholdene.

Måltavle viste Danmark mod Danmark

Ved stillingen 2-1 i Schweiz-Norge stod der stadig 0-0 i Danmark-Danmark på måltavlen.

Et par minutter inde i kampen blev spillerne stoppet for første gang. Flere pegede op mod måltavlen, mens andre havde svært ved at skjule et lille smil.

Under to egyptiske flag stod det nemlig skrevet, at kampen stod mellem Danmark og Danmark.

- DEN landskamp kunne jeg godt tænke mig at se ved et VM. Jeg tror, Danmark vinder, lo TV 2 SPORTs kommentator Thomas Kristensen under kampen.

Kat i hallen

Spillerne havde uventet selskab nede ved banen.

Et par minutter senere var den gal igen. Denne gang med en firbenet beskuer, der tilsyneladende havde misforstået tilskuerforbuddet forvildet sig ind i hallen. Således løb en kat rundt nede ved banen, men gudskelov viste den en form for selvindsigt ved at løbe bagom udskiftningsbænken i stedet for ind foran den.

- Jamen, sådan er det i hallerne. Og mange andre steder i Kairo, sagde TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard under kampen.

Gulvreklame revet løs

To mand måtte tape reklamen fast til gulvet. Her er det tydeligt at se, reklamen er blevet bøjet.

I kampens 14. minut måtte opgøret stoppes igen, fordi rammerne ikke levede op til helt grundlæggende forventninger. Og tredje gang kunne snildt have været alt andet end lykkes gang, da en gulvreklame var revet løs, så to mænd og en rulle tape måtte tilkaldes.

- Der er et eller andet med det halgulv. Vi har set flere spillere glide, og så hæfter gulvreklamerne ikke. Det er vanvittigt farligt, lød det fra Thomas Kristensen.

Håndbold blev der trods pauserne også spillet. Norge gik til pause med en føring på 17-13.