VM håndbold

Tyskland tvunget til udskiftning

Tobias Reichmann forlader VM-slutrunden efter en enkelt kamp. Landstræner Alfred Gislason har allerede udpeget en erstatning.

Tysklands storsejr over Uruguay endte med at blive en kedelig oplevelse for Tobias Reichmann, der er færdig ved VM.

Fløjspilleren slog sit knæ i en tilsyneladende harmløs situation, men nu er han konstateret skadet på ubestemt tid.

Det oplyser det tyske håndboldforbund på sin hjemmeside, hvor landstræner Alfred Gislason nævner Patrick Groetzki som afløser.

- Jeg er ked af det på Tobias Reichmanns vegne, men med Patrick Groetzki har en stærk afløser. Han vil hurtigt finde sig til rette på holdet, siger Alfred Gislason om afløseren, der har spillet 145 landskampe.

Reichmann blev skadet, da Tyskland slog Uruguay 43-14 i premierekampen. Han scorede tre mål i kampen, hvor han var på banen i 29 minutter.

Afløser kan være med i sidste gruppekamp

Lørdag Reichmann scannet, og herefter har både forbundets læge, hans klublæge og en radiolog konstateret skader på den ydre menisk.

MT Melsungen-fløjen rejser hurtigst muligt hjem, så han kan behandles i Tyskland. Samtidig rejser Groetzki fra Rhein-Neckar Löwen den anden vej, og han støder til truppen, så snart han har været gennem de obligatoriske coronaprøver.

Det tyske forbund forventer, at han er klar til at spille den sidste gruppekamp mod Ungarn tirsdag aften.

Samtidig oplyser forbundet, at man regner med, at søndagens kamp mod Kap Verde bliver aflyst, fordi Kap Verde ikke kan stille hold. Som tidligere beskrevet kan Kap Verde kun stille med ni spillere, der ikke er smittet med coronavirus. Ifølge reglerne skal man stille med ti spillere, ellers taberdømmes man med 10-0.