VM håndbold

App hjælper Landin: - Den har været ret fed

Magnus Landin føler, han kom godt i gang ved VM i håndbold – hans første store turnering, efter han blev smittet med coronavirus.

I en særlig tid har Magnus Landin taget et særligt hjælpemiddel i brug for at genvinde fordums styrke.

Det fortæller den danske højrefløj, der blev smittet med coronavirus i december.

- Jeg har fået et udstyr til vejrtrækning, som jeg træner lidt med en gang imellem. Det er et mundstykke, jeg får i munden, og så følger jeg med i en app og træner min vejrtrækning. Den har været ret fed at arbejde med, fortæller Magnus Landin til TV 2 SPORT.

- Ellers sørger jeg for, at min krop føler sig så fit som muligt, tilføjer Landin.

I alt nåede Magnus Landin at være isoleret i sin lejlighed i 16 dage, inden han igen fik lov til at bevæge sig ud for andet end at blive testet. Højrefløjen tabte 4,5 kilogram i forbindelse med sygdomsperioden, der også gik ud over konditionen.

- Jeg kan mærke det på luften, men i går var det ikke så slemt. Det har nok også noget at gøre med, at det ikke var to hold, der løb så meget – primært det ene.

- I går var det helt fint med luften, og derfor har jeg det også godt i dag.

Magnus Landin og Danmark spiller igen søndag, hvor Congo er modstanderen.

VM i håndbold vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY. Se hele vores sendeplan her.