VM håndbold

Norsk spiller frygter, hans VM er forbi

Alexander Blonz følte, at "hans knæ gik halvvejs af led," da han blev skadet inden kampen mod Schweiz lørdag aften.

VM i Egypten kan være forbi, før det overhovedet er begyndt for Norges Alexander Blonz.

Den 20-årige fløjspiller blev skadet i opvarmningen inden kampen mod Schweiz lørdag aften og blev siddende på bænken under hele opgøret.

Da Blonz, der til daglig spiller i norske Elverum, også sad ude i Norges første VM-kamp mod Frankrig, frygter fløjspilleren nu, at hans VM er forbi, uden at han overhovedet kom i aktion.

- Ja, det frygter jeg. Det var en tanke, som kom ind i hovedet på mig, og den er der endnu. Men jeg prøver ikke at tænke på det, og så må vi se, siger han til TV 2 Norge.

Blonz vurderer selv, at det er ”50/50”, om han kommer til at spille videre.

- Det føltes, som om at knæet gik halvvejs af led. Det gjorde ondt, da det skete, ellers har det bare været ømt. Jeg har ikke særlig ondt, og jeg kan klare at gå og løbe lidt, siger han.

Alexander Blonz forsøgte at småløbe lidt, men kom altså ikke på banen.

VM i håndbold vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY. Se hele vores sendeplan her.

Erstatning kan blive fløjet ind

De norske spillere var i gang med at varme de norske målmænd op med skud fra nært hold. Da det blev Blonz' tur, tog han et skridt frem med sit venstre ben, hvor man kunne se, at der skete et eller andet i knæet.

Han blev efterfølgende hjulpet ud på sidelinjen, hvor han fik behandling af den norske landsholdslæge Thoms Torgalsen. Alexander Blonz kom på benene igen og kunne jogge lidt på sidelinjen. Men spilletid blev det ikke til.

- Han følte sig lidt usikker på knæet, og vi ved, at det derfor ikke er godt at spille, da man så er mere udsat for nye skader, siger landsholdslæge Thoms Torgalsen.

Landstræner Christian Berge fortæller videre til TV 2 Norge, at det kan blive aktuelt at flyve en erstatning ind. I så fald vil Aalborg Håndbolds Sebastian Barthold være en åbenlys kandidat.

Norge spiller sidste gruppekamp mandag, hvor de møder Østrig. Norge har to point i gruppen, efter de tabte til Frankrig i den første kamp. Du kan se stillingerne i VM-grupperne her.