VM håndbold

Argentinas største stjerne dømmes ude mod Danmark

Det argentinske hold må klare sig uden Diego Simonet, der kaldes for 'håndboldens Maradona' i hjemlandet.

Danmarks sidste puljekamp mod Argentina ser ud til at blive en smule lettere.

Holdets største stjerne Diego Simonet er nemlig dømt ude. Det fortæller TV 2 SPORTs håndboldekspert Claus Møller Jakobsen, der netop har snakket med Simonet i Egypten.

- Jeg fik lige fat i ham på vej op i studiet, hvor han fortalte, at han desværre har sprængt sin trommehinde i Argentinas første kamp, så han har voldsomt ondt i den, fortæller Claus Møller og fortsætter:

- Han siger, at det vil være uforsvarligt at spille, fordi han kan få varige skader på sin hørelse på sit venstre øre, så det ser ikke ud til, at Danmark skal tumle med Argentinas største stjerne tirsdag.

En dansk sejr vil betyde, at Mikkel Hansen og kompagni tager fire point med over i mellemrunden.

En helt anden størrelse

Og det er der altså nu rigtig gode muligheder for at få. Argentina er nemlig langt fra det samme hold uden Diego Simonet.

- Argentina bliver med hans fravær en noget mindre størrelse. Han er deres altoverskyggende stjerne. Som vi også hørte deres landstræner sige søndag, er der et Argentina med og et Argentina uden Diego Simonet.

- Det er ikke uden grund, at han bliver kaldt håndboldens Maradona i Argentina. Han er umanerlig dygtig, vurderer eksperten.

Den argentinske stjerne sad ude i Argentinas anden kamp mod Bahrain, og nu lader det altså til, at han heller ikke kommer i aktion mod Danmark.

Argentina har vundet deres to første kampe ved VM, så der er tale om en gruppefinale imod Danmark tirsdag.