VM håndbold

Lindberg så film i stuen, da tyv sparkede døren ind

En indbrudstyv fortryder nok, at han valgte at bryde ind i Hans Lindbergs hus i Berlin.

VM-reserven Hans Lindberg har været udsat for en ubehagelig oplevelse i sit hjem i Berlin, mens hans landsholdskolleger er til VM i Egypten.

Pludselig stod en mand iklædt en sort hættetrøje i deres hjem, mens Lindberg, hustruen Jeanette Mackenhauer Lindberg og svigerfamilien sad i stuen og så en film.

Det fortæller Jeanette Mackenhauer Lindberg på Instagram. Familien har efter nogle dages overvejelser valgt at dele historien, som hun indleder med teksten ’når frygten bliver til virkelighed’.

Familien blev opmærksom på den ubudne gæst, da de hørte et brag i entréen.

Lindberg satte efter indbrudstyv

Hustruen beskriver, hvordan Hans Lindberg og hans svigerfar fór op og indledte en reel jagt på indbrudstyven, der flygtede.

I minusgrader og snevejr forsøgte de at fange manden, der netop havde givet familien et stort chok.

Kort efter ringede Jeanette Mackenhauer Lindberg til politiet, tog overtøj på og drog ud i de tyske minusgrader for at guide dem i retning af indbrudstyven. Hun havde dog problemer med at finde sin far og mand. Det endte dog heldigvis godt.

- Jeg løb og løb, men kunne ikke finde dem, råbte og råbte og frygtede, at finde Hans stukket ned et sted. Pludselig kom tre politibiler for at hjælpe, og de kørte i alle sidegaderne, indtil en fjerde ankom. Idet betjenten stillede mig spørgsmål, fik de en melding i radioen, hvorefter han sagde: “Jeg tror, vi har dem, bliv stående!”, skriver hun og tilføjer til sidst:

- Jeg er lykkelig for, at jeg ikke var alene hjemme med to små børn. En kæmpe tak til tysk politi for at være fremme så talstærkt på så få minutter.

Blev overfaldet i 2018

Det er ikke første gang, at Hans Lindberg ikke har kunnet have sine ting for sig selv.

For tre år siden blev han overfaldet midt på gaden i København og fik stjålet sit Hublot-ur, som var specialfremstillet i anledningen af det tyske mesterskab, som han havde vundet med HSV Hamburg-holdet i 2011.

Hans Lindberg er en del af bruttotruppen til VM 2021 og kan derfor komme i spil senere i turneringen, såfremt landstræner Nikolaj Jacobsen ønsker det.