VM håndbold

Var meldt færdig – nu håber VM-stjerne på comeback

En scanning i Barcelona skal vise, om Luka Cindric har mulighed for at vende tilbage til VM.

Kroatiens medaljehåb led et gevaldigt knæk i lørdags, men nu kan de måske drømme lidt større igen.

Superstjernen Luka Cindric, der forlod VM-lejren med en skade, afviser nemlig ikke, at han kan gøre comeback i turneringen. Faktisk vil han gøre alt for, at det kommer til at ske.

- Jeg vil ikke have det til at vise sig, at jeg ikke vil spille på landsholdet eller noget lignende. Det er og vil aldrig være tvivlsomt, siger Barcelona-spilleren til kroatiske Sportske novosti.

Det er til trods for, at Kroatiens håndboldforbund meddelte i lørdags, at han ikke kommer tilbage.

Cindric fortæller, at han tog til VM med en muskelskade, og at han desværre mærkede for meget til den under kampene. Derfor tog han hjem til Barcelona.

Vil stille sig til rådighed med det samme

På mandag møder Danmark kroaterne, og det er endnu uvist, om det bliver med Cindric på holdkortet. Onsdag skal en scanning vise, hvordan chancen for en ny tur til Egypten ser ud.

- Vi har en sådan aftale, at hvis alt er i orden med skaden, kan jeg vende tilbage. Jeg håber også, at det bliver sådan, fordi jeg virkelig vil hjælpe holdet, og hvis jeg er sund, stiller jeg mig til rådighed med det samme.

Da nyheden om Cindrics exit tikkede ind i lørdags, var TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson ikke i tvivl om, at det ville få store konsekvenser for kroaterne.

- Det kommer til at gøre rigtig ondt på Kroatien. Han har været en af nøglerne for dem i de seneste slutrunder. Det har ikke set godt ud for Kroatien, når de har skullet undvære enten Cindric eller Domagoj Duvnjak, sagde Daniel Svensson.

Kroatien indskrev Janko Kević som erstatning for Cindric.