VM håndbold

Hemmeligheden bag Danmarks storsejr? Fik uventet peptalk

Nikolaj Jacobsen fik en hilsen fra sin anfører på LykkeLiga-landsholdet, inden Danmark slog Qatar ved VM.

- Kære Nikolaj Jacobsen. I SKAL høre den her nyhed.

Sådan indleder LykkeLigas anfører Jakob Nielsen Rokkedahl Jacobsen en peptalk, der skulle sætte de danske spillere op til den første mellemrundekamp ved håndbold-VM.

I skal ikke tabe. I skal vinde

Jacob Nielsen Rokkedahl Jacobsen, anfører for LykkeLiga-landsholdet

Og budskaberne var til at forstå:

- Kaptajnen fra det danske landshold i LykkeLiga siger: I skal komme i gang. I skal ikke sove. I skal med hjem. I skal tage jer sammen. I må ikke lave overtrådt, lød det blandt andet fra Jakob, der også havde et godt råd til sin anførerkollega Niklas Landin i det danske mål.

- Du skal komme ud til siden. Venstre side og højre side. Venstre side og højre side. Du skal tage dem alle sammen, lød det fra Jakob Nielsen Rokkedahl Jacobsen.

Forventningerne var altså store fra Jakob, der som anfører for verdens største og lykkeligste landshold for udviklingshandicappede børn og unge var med til at ansætte Nikolaj Jacobsen som træner i serien på TV 2 PLAY.

Og selvom Landin ikke levede helt op til forventningerne ved at 'tage dem alle sammen’, så vandt Danmark den første mellemrundekamp med 32-23. Nøjagtig som kaptajn Jakob sluttede sin peptalk af med at ønske:

- I skal være gode. I skal ikke tabe. I skal vinde. For jeg vil gerne have, at I skal vinde.