VM håndbold

Mikkel Hansen i bedring

Flere af de danske spillere kæmper stadig med maveproblemer, men der er bedring hos Mikkel Hansen.

Liggende på hotelværelset kunne Mikkel Hansen se sine holdkammerater juble.

Den danske stjerne var nemlig ramt af maveonde og sad ude mod Japan, som Danmark vandt med 34-27.

Hansen har nu haft mulighed for at hvile sig, og Nikolaj Jacobsen fortæller, at der er lidt bedring at spore hos flere af spillerne.

- Mikkel har vi set i dag, og han er også begyndt at snakke igen. Men han har svært ved at få mad ned, siger Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT.

- Johan Hansen er også oppe og gående og får noget mad. Anja (David Greve, fysioterapeut, red.) går det også bedre med, men er også stadigvæk isoleret på sit værelse. Så er der vel syv-otte stykker, der har lidt rumlen i maven og hyppige toiletbesøg.

Du ser heller ikke helt så frisk ud?

- Nej, jeg har haft en dårlig nat og lidt for mange toiletbesøg, siger landstræneren.

Vi kan ikke trylle syv enkeltværelser frem. Der er også mange af de andre lande, der vil gøre brug af det

Nikolaj Jacobsen

Piller hjælper ikke på ondt i maven

Nikolaj Jacobsen er næsten sikker på, at problemerne stammer fra maden. De danske spillere har nemlig både hørt, at der skulle være lignende problemer hos både Slovenien, Sverige og Kroatien.

De har alle sammen fået det samme af spise.

Føler I, at I har gjort alt, hvad I kunne for at forhindre det her?

- Ja, siger landstræneren kort.

Kan I så gøre mere nu?

- Vi har selvfølgelig piller og så videre med, der kan stoppe det, men hvis man også har ondt i maven, hjælper det ikke på det. Så vi har selvfølgelig ting og sager med, som lægen har styr på.

Spillerne kan ikke blive isoleret

Normalt ville de sygdomsramte blive isoleret på hver sit værelse, men landstræneren forklarer, at hotellet er så proppet, at det ikke er muligt at få yderligere værelser.

- Jeg kan ikke gøre så meget, så kan jeg lægge to syge på samme værelse, hvis det er. Men indtil nu har Mads (Mensah, red.) og Mikkel (Hansen, red.) boet sammen, og de har begge to haft det. Men man kan ikke rigtige gøre noget ved det.

- Vi kan ikke trylle syv enkeltværelser frem. Der er også mange af de andre lande, der vil gøre brug af det. Vi må vaske hænder, spritte af og håbe, at det ikke bliver værre, siger Nikolaj Jacobsen.

Han forklarer også, at det ikke kan undgås, der vil være spillere med ondt i maven, der kommer i aktion mod Kroatien mandag.

VM i håndbold vises direkte på TV 2 og TV 2 PLAY. Se hele vores sendeplan her.